Breathwork Healer Training
start 5 april 2024

met Gaby & Naz in Kokos Beverwijk

Ademwerk is een krachtige techniek die een psycho-spiritueel transformatieproces initieert. De opleiding baseert zich op het Sjamanistisch Ademwerk als fundament, met als doel het lichaam te openen en voor te bereiden om meer licht vast te houden en een diepere gronding te ervaren. Wanneer ons lichaam als een stevige container fungeert, kunnen we resoneren op een hogere frequentie, en ons energetisch spiritueel lichaam wordt gevoed en geactiveerd. In deze reis ben jij het Medicijn waarmee je zowel leeft als werkt. Deze opleiding is zowel een persoonlijk geschenk als een krachtige tool om te delen in het helende domein van de Adem.

De Breathwork Healer training stelt je in staat om energetisch werk te combineren met lichaamswerk en biedt de mogelijkheid om te werken binnen een uniek netwerk van ondersteunende krachten in de geziene en ongeziene wereld.

We verkennen het pure bewustzijn van het element Lucht, beoefenen gebedswerk en passen Sjamanistische healingmethoden toe, die zowel binnen het Ademwerk als op zichzelf zeer krachtig zijn en als waardevolle aanvulling dienen bij andere therapeutische benaderingen. Je leert hoe je een veilige ruimte creëert en behoudt, en hoe je een sfeer van heiligheid handhaaft. Deze training overbrugt de kloof tussen het materiële en het spirituele, omdat we als mensen ook deze verbinding belichamen. Mijn missie met deze training is om je te helpen thuiskomen in jezelf en je plek te vinden binnen het grotere geheel.

Yoga Studio Kokos Retreat locatie Heemskerk Beverwijk

Voor wie?

Deze opleiding is toegankelijk voor iedereen die de roep voelt om het eigen ontwikkelingsproces aan te gaan en bereid is diep naar binnen te keren en in staat is om te reflecteren op eigen handelen en patronen. Het is voor diegene die voelen dat zij werkelijk in hun kracht willen komen te staan en voorbij de angst durven gaan.

Deze opleiding is zeer geschikt voor mensen die al in het veld werken als coach, therapeut, yoga docent of lichaamswerker. Ademwerk is een krachtige tool die goed complementair kan worden ingezet naast andere therapieën.

 

Doelstelling

Het leren begeleiden van Ademsessies; individueel en in groepsverband. Als mede jezelf kunnen dragen tijdens een Ademsessie.

Er wordt veel gesproken over de Nieuwe Aarde. Als Breathwork Healer wordt je opgeleid om bij te dragen aan de Geboorte van de Nieuwe Aarde.

Als een ware Vroedvrouw/ man van de Ziel draag jij bij aan deze geboorte. Je gaat jouw eigen proces aan zodat jij jouw Medicijn helemaal uit kan pakken. Vanuit die verbinding, navigeer je op het Kompas van het hart, met een verfijnde intuïtie, vol Levensenergie.

We planten zaden van vertrouwen in onszelf en de wereld om ons heen. Je leert je zelf volledig te dragen en de heilige ruimte te bewaken voor de ander om door zijn/ haar bewustwordingsproces te gaan. Jij zorgt voor een veilige bedding waarin je volledig aanwezig kan zijn vanuit een liefdevolle houding. Je leert over overdracht en tegenoverdracht en de compassievolle getuige te zijn bij het transformeren van trauma, pijn en oude verhalen naar liefde, wijsheid en kracht. Een opleiding die jouw intuïtie verfijnt en jouw Gave/ jouw Medicijn activeert.

Dit ga je leren

  • Verschillende ademtechnieken en methoden
  • Wat de adem op fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel kan betekenen
  • Wat is er voor nodig om een goede begeleider/ spaceholder te zijn? Ontwikkelen vaardigheden om een goede begeleider/ spaceholder te zijn
  • 1-op-1 ademsessies ontvangen en begeleiden
  • Werken en neerzetten van een energetisch veld
  • Verfijning van je intuïtie en perceptie
  • Aanleren Sjamanistische healingtechnieken tijdens het Ademwerk en wanneer je die in kan zetten
  • Mogelijkheid om ervaring op te doen (assisteren bij Ademopleiding)
  • Onderdeel zijn van het Groote geheel; New Earth Tribe (community van breathwork healer; intervisie en samen komen om te ademen)


Data voorjaar 2024
9 vrijdagen van 10.00 – 16.30 uur in Studio Kokos in Beverwijk
Vrijdag 5, 19 & 26 april – 17, 24 & 31 mei – 21 & 28 juni – 5 juli 2024
+ 1 week van 17 t/m 24 februari in ‘Centrum Kinderen van Moeder Aarde’ in Ter Apel

 

De begeleiders

De opleiding wordt gegeven door Gaby Moon Crow, Shamanic & Breathwork Healer practioner. Zij loopt het pad van het hart; diep gepassioneerd door het Sjamanisme dat zij vanuit verschillende stromingen heeft gestudeerd en waarvan de studie over levens heen loopt. Een herinnering uit een andere tijd die zij in dit leven voortzet met de intentie haar zielsmissie te leven. Zij heeft zicht stevig verankerd in het Siberisch Sjamanisme en loopt momenteel het pad van het Paleolithisch Sjamanisme. Zij voelt een enorme calling om bij te dragen aan de Manifestatie van de Nieuwe Aarde, waarin zij haar medemens wilt bijstaan om vanuit authenticiteit, harmonie en liefde te scheppen. Zij geloofd in de heiligheid die dit leven is en creëert voor jou de Heilige ruimte waarin jij jouw eigen Medicijn en Gave kunt her-inneren. Samen creëren wij de Nieuwe Aarde.

In dit werk zal Gaby Moon Crow geassisteerd worden door Naz Dur van HappyNaz yoga die bij de eerste lichting zat van opgeleide Ademcoaches van de Nieuwe Aarde en die een stevige basis heeft in het Siberisch Sjamanisme en gedragen wordt door haar voorouders uit het cultuurrijke Turkije.

Het veld wordt ook gedragen door opgeleide Ademcoaches uit voorgaande jaren die tijdens de opleiding hun ervaring op komen doen.

 

Investering
€1497,- (betalingsregeling is mogelijk) + verblijfskosten in Ter Apel
Bij ondernemers wordt BTW in rekening gebracht

 

Belangrijk om te weten
Tijdens de opleidingsdagen delen we een potluck met elkaar.
Er is voldoende parkeergelegenheid in de omgeving, parkeren kan gratis achter bioscoop Cineworld (enkele minuten loopafstand) en treinstation Beverwijk is om de hoek.

Deze opleiding heeft geen specifieke vooropleidingseisen. De gegeven theorie is op MBO/ HBO niveau. Wat vooral belangrijk is, is een open houding om jezelf op een diepere laag te leren kennen en ons mens- zijn vanuit holistisch mensbeeld te aanschouwen.

De inzet die deze opleiding van je vraagt is dat je, naast de 8 bijeenkomsten (56 uur), zo’n 2-4 uur vrij kan maken per week om te oefenen met de Adem in thuissessies, als mede het bestuderen van de syllabus, die je digitaal zal worden aangeboden. De opleiding wordt afgerond met het begeleiden van een volledige ademsessie, incl. intake. Na voltooing, ontvang je je certificaat.

 

Hoor jij de roep van het Sjamanisme?
Meld je dan aan via info@shunyata-medicine.nl of reserveer gelijk jouw plek in de opleiding via deze link