AYURVEDISCHE MASSAGE

Diana: “Tijdens deze behandeling begin ik altijd met reiki en invoelen op het systeem (het lichaam), hierdoor spoor ik oude en nieuwe pijnen en blokkades op. Ik trek energetisch met mijn handen letterlijk alle ‘negatieve’ energie weer uit jouw systeem. Als je al goed kunt voelen, dan kan je lichte tintelingen, energie, kippenvel, maar ook pijntjes voelen die door jou heen willen stromen of je lichaam willen verlaten. Daarna begin ik met de Ayurvedische massage”

Een Ayurvedische massage brengt meer vitale energie en helpt om gifstoffen die diep in het lichaam vast zitten te verwijderen. Verder helpt deze massage bij het losmaken van emotionele blokkades. Diana gebruikt heerlijk geurende warme olie die jou helpt om in een diepe staat van ontspanning te komen.

De massage is een energetisch helende massage die het hele lichaam in balans brengt en heeft de oorsprong in India. Het werkt niet alleen op de spieren, maar ook op het energiesysteem (aura en chakra’s).

Je kan een massage boeken door contact op te nemen met Diana op 06 – 27 11 74 70. Vermeld hierbij dat je via Yoga Studio Kokos wil boeken.

Een massage van 60 minuten kost €60, een massage van 90 minuten kost €80. Het bedrag dient contant en gepast bij aanvang te worden betaald (er is een geldautomaat aanwezig naast de ingang).