Deep Dive w/ the Barefoot Dutchman – Day Retreat
21 januari 2023
met de Barefoot Dutchman / Anton Nootenboom & Pauline van Mourik in Kokos Beverwijk

Heb je zin in een ‘deep dive’ samen met de Barefoot Dutchman zodat je kan voelen waar je mag versterken en waar je mag verzachten?

Deze dag is gevuld met een programma waarin je mag ervaren, loslaten, voelen en vastpakken. De combinatie van een intensieve ademsessie, cacao ceremonie, Anton’s persoonlijke verhaal en live muziek van Pauline maken dit een bijzondere ervaring en geven je de kracht en inspiratie om daadwerkelijke veranderingen in je eigen leven toe te passen. En dat allemaal op een waanzinnig mooie locatie in het hart van Beverwijk.

Kracht en weerbaarheid gaan hand in hand met kwetsbaarheid. 
Je bent van harte welkom op zaterdag 21 januari 2023 in Kokos.

x Anton & Pauline


Wie is de Barefoot Dutchman?

Anton is een Nederlandse oud-militair die 10 jaar bij Defensie heeft gewerkt en op 3 uitzendingen naar Afghanistan is geweest. Hij emigreerde naar Australië waar na verloop van tijd hij problemen kreeg met zijn mentale gezondheid. Door het te doorleven en te overleven voelde hij de drang om de geleerde lessen en tools te delen. Om hiervoor een platform voor te creëren en aandacht te genereren besloot hij een nieuw wereld record te lopen dwars door Australië. 3019km op blote voeten. Om te laten zien dat emotie en kwetsbaarheid tonen geen zwakte is, maar een kracht. Om te laten zien dat ons lichaam en geest tot veel meer in staat zijn dan dag wij onszelf doen geloven. Met de woorden ‘goed voorbeeld doet goed volgen’ hoopt hij voor verandering te kunnen zorgen voor een probleem waar we allemaal mee te dealen hebben, onze mentale gezondheid.

Het is niet voor het eerst dat hij op blote voeten een buitengewone tocht onderneemt. Drie jaar daarvoor liep hij – ongetraind – op blote voeten naar het Mount Everest Base Camp. Anton is in Australië, als The Barefoot Dutchman, inmiddels een nationale held. Een succesvolle sponsorcampagne en een flinke dosis media-aandacht zorgden ervoor dat hij nu op straat herkend wordt. ‘Mensen mogen met mij meelopen en er zijn ongelooflijk veel mensen die dat aanspreekt.’

Wie is Pauline?

Pauline is oprichtster en eigenaresse van Kokos; een plek voor retreats, dagelijkse yogalessen en bijzondere events. Een plek die vanuit intuïtie en flow is ontstaan, een plek voor iedereen.
Daarnaast speelt Pauline gitaar en zingt ze verschillende liedjes (medicine songs) in het Spaans, Nederlands en Engels.

 

Wat kan je verwachten tijdens dit retreat? 

Tijdens deze dag vertelt Anton openhartig over zijn spannende en inspirerende tocht dwars door Australië en de levenslessen die hij jou wil meegeven. Met zichzelf als sprekend voorbeeld wil hij anderen motiveren en laten zien dat je kunt vertrouwen op jezelf en op anderen, als jij jezelf daarvoor openstelt.

Yoga Studio Kokos Retreat locatie Heemskerk Beverwijk

De dag in het kort:

13.00 uur – Deuren open & openingscirkel

13.30 uur – Cacao ceremonie

14.30 uur talk van the Barefoot Dutchman / Anton Nootenboom
met als thema de mentale gezondheid van de man (& vrouw)

15.00 uur – Ademsessie van Anton met live gitaar muziek van Pauline van Mourik

17.00 uur – Healthy snacks

17.45 uur – Sharing circle

18.45 uur – Closing

 

Ticket: €170 inclusief healthy snacks

Tijd: 13.00 – 19.00 uur

Parkeren kan gratis achter de studio

Treinstation Beverwijk is op enkele minuten loopafstand

Locatie: Breestraat 95-2 in Beverwijk