LIFESTYLE COACHING (VRIJDAG)

Deze vorm van coaching is geschikt voor iedereen die letterlijk en figuurlijk behoefte heeft aan meer energie, meer ruimte in het denken en in het lichaam wil ervaren, blokkades en weerstanden op wil lossen, beter wil slapen en zich wil leren ontspannen.

Het coachingstraject start met een intakegesprek waarin we met elkaar jouw persoonlijke doelstelling formuleren. Afhankelijk van de doelstelling maakt Daphne een adaptief plan op maat. Adaptief, omdat het van te voren niet altijd te voorspellen is wat de ontwikkeling zal zijn. Het kan zijn dat in de ene situatie de nadruk meer komt te liggen op gesprekken en in de andere situatie meer op de fysieke begeleiding.

De sessie duurt 60 minuten en kost €60, dit dient contant bij aanvang te worden betaald (er is een geldautomaat aanwezig naast de ingang).

Daphne is op vrijdag ochtend in de praktijkruimte. Je kan een sessie boeken via het systeem of Daphne bellen voor het maken van een andere afspraak op 06 – 51 49 40 71.

Aanmelden voor een sessie kan tot 24 uur voor aanvang.

Via deze knop beland je in het online lesrooster waar je de beschikbaarheid kan bekijken. Kom je er niet uit bel dan met de studio op 06 – 18 28 68 69.