Corona maatregelen

 

Yoga Studio Kokos opent haar deuren op 1 juli 2020. In verband met het corona virus zijn er een aantal maatregelen getroffen.

Aanmelden voor een les is verplicht
Het is verplicht je vooraf aan de te melden voor een les via deze link of de app. Heb je hier vragen over stuur dan een email naar info@yogastudiokokos.com

Voel je je niet lekker? Blijf dan thuis
De docent heeft het recht om toegang tot de les te weigeren wanneer er geconstateerd wordt dat je last hebt van gezondheidsklachten.

Bij binnenkomst
Het is belangrijk dat je op tijd bent om de 1,5 meter afstand te kunnen behouden. Kom optijd naar de les zodat je niet hoeft te haasten. Loopt er iemand naar beneden via de trap? Laat de vertrekkende persoon dan voorgaan.

Garderobe en toiletten
Schoenen en jas kunnen uit in de studio. De toiletten zijn te gebruiken en voorzien van desinfectie zeep.

De matten in de zaal
De matten liggen al klaar en verspreid over de studio op 1,5 meter afstand. De matten liggen verspringend waardoor 1,60 meter ruimte is links en rechts en meer dan 2 meter voor en achter. (Gezicht tot gezicht.)

Gebruik van matten en bolsters
De docent die les geeft zal de 1,5 meter in acht houden. Het is daarom niet mogelijk je mat te verschuiven. Je kan een eigen mat meenemen, een hammandoek of handdoek.
Wat je wel mee moet nemen is een handdoek om over je kussen of bolster te leggen als je die gebruikt.

Thee
Na de les is er de mogelijkheid om op 1,5 meter afstand een kop thee te drinken.