Pauline van Mourik – Eigenaresse en yoga docent

 Yoga Studio Kokos is ontstaan uit de wens om een plek te creëren waar mensen verbinding kunnen maken met zichzelf en elkaar.

Beweging is voor mij een prachtige manier om te ontspannen en te voelen. Aandacht, plezier en diepgang zijn voor mij belangrijk in het lesgeven.

In het dagelijks leven is dansen mijn grote passie en hou ik mij naast lesgeven bezig met creatieve freelance projecten vanuit mijn Studio Kokos.

Samantha van Ijsselmuijden

Samantha van Ijselmuijden – Yoga docent

Ik ben een enthousiasteling die zich graag bezig houdt met yoga, leefstijl, gezonde keuzes, meditatie, ademhaling, gezonde voeding, surfen, mindset, de werking van het brein en bloggen over deze onderwerpen. Van mij kun je dynamische lessen verwachten waarin we bewegen op het ritme van de ademhaling, soms even stil kunnen staan om wat meer te verdiepen in de houding, waar er ruimte is om te groeien, te vertragen en stil te staan bij wat is. Ik vind het belangrijk om een ruimte te creëren waarin jij je veilig voelt om jezelf te zijn. Even weg van het competitieve en het drukke leven en heel bewust bezig zijn met je lichaam en je geest maar ook even lekker kunnen zweten en ploeteren.

Daphne Hartman

Daphne Hartman – Yoga docent en coach

Na het volgen van verschillende yoga opleidingen weet ik dat er binnen de yoga wereld onbegrensde mogelijkheden tot zelfontwikkeling liggen. De combinatie met coaching maakt dat ik het verstandelijke en het lichamelijke kan verenigen. Door het opzoeken van mentale en fysieke weerstand en in die weerstand te leren ontspannen kunnen (emotionele) blokkades opgelost worden. De adem speelt in dit proces een belangrijke rol. Mijn doel is om meer mensen kennis te laten maken met de effecten van yoga en yoga in combinatie met coaching.

Ina Koning

Ina Koning – Acupunctuur en voetreflexologie behandelingen

Ik ben Ina Spanjaardt-Koning en sinds mijn jeugd ben ik bezig met gezondheid en kruiden. Dit heb ik ook deels van mijn ouders meegekregen, waar ik ze erg dankbaar voor ben. Vanaf 1995 heb ik mij bezig gehouden met voedingsadviezen, waarbij het accent lag op gezondheid en gewichtsbeheersing. Vanaf 2005 startte ik met de opleiding Acupunctuur en Chinese Kruiden aan Hwa to University te Koog aan de Zaan en zag de prachtige resultaten van deze eeuwenoude geneeskunde.

Jitske Stokman Yoga Studio Kokos Beverwijk

Jitske Stokman – Masseuse & inval docent

Jitske heeft 15 jaar ervaring in het masseren van mensen. “Massage vind ik, net als yoga, een prachtige manier om lichaam, geest en ziel te verbinden. Het brengt je weer in je lichaam, uit je hoofd. Het laat je ontspannen, kan pijn verlichten en trauma helen. Voor mij staat voorop dat je je veilig voelt en 100% jezelf kan zijn tijdens de massage.”