HOLISTISCHE SCHOONHEIDSBEHANDELING

Ademhalen. Aarden. Naar binnen keren. Voelen. Durf jij je over te geven?

Eva Dina: “​Daar waar we ons lichaam laten spreken, komt ruimte. Uiterlijke verzorging gaat verder dan een gezichtsreiniging, masker of een crème. Ik geloof dat we pas echt gaan stralen als we helemaal oké zijn met onszelf en leven in het moment.
​Tijdens de behandeling die ik jou geef bekijk ik het lichaam als één geheel. Samen ontdekken we wat jij nodig hebt. Door o.a. te werken met essentiële oliën, klankschalen, inspiratiekaarten en kristallen hoop ik jou in contact te laten komen met je ware zelf en de helende kracht van de natuur.
Ik geef zowel gezichts- als lichaamsbehandelingen en werk met producten en behandelingen van Colour&Spice en Comfort Zone.”

“Het belangrijkste voor mij is om voor jou een veilige ruimte te creëren, een plek waar je de dagelijkse gang van zaken even los kan laten. Ik help jou in contact te komen met jouw lichaam en je gevoel.
Dat hoeft niet altijd over diepe gevoelens te gaan, maar kan ook betekenen dat je weer even herinnerd wordt aan je eigen stem, je even een stapje terug doet en pauzeert. Wat heb je nodig?
Ik werk intuïtief en geen behandeling is hetzelfde. Ik gebruik producten die dicht bij de natuur staan, met respect voor jouw huid en de aarde. De holistische benadering op schoonheidsverzorging betekent dat ik jouw lichaam als één geheel behandel. Door te werken op het fysieke lichaam, gevoelslichaam, mentale lichaam en zielslichaam. Met natuurlijke huidverbetering en hernieuwde energie zal je van binnen en buiten stralen.”

☽ Colour&Spice Facial treatment 90 minuten, €130
☽ Colour&Spice Nice to meet! 45 minuten, €65
☽ Sacred Nature Facial treatment 60 minuten, €90
☽ Tranquillity Pro sleep massage 60 minuten, €75
☽ Relaxing massage 60 minuten, €75

Ik ben elke zondag in de praktijkruimte. Overige dagen zijn in overleg.
Ben je lid bij Yoga Studio Kokos? Dan krijg je 15% korting op jouw behandeling!

Voor meer informatie of het maken van een afspraak kun je contact opnemen via:

info@evadina.nl / Tel: 0643206468 / www.evadina.nl