HOT STONE MASSAGE

Een hot stone massage is een massage van het lichaam met stenen van ongeveer 45 – 50 graden Celcius. De hitte en de ‘druk’ van de stenen dringen diep door in de spieren en het bindweefsel.

Het masseren met hete stenen is al eeuwenoud en werd gebruikt bij de Inca’s, indianen, Maöries en vele andere culturen. Ze gebruikten warme stenen bij diverse rituelen, afhankelijk van de cultuur.

Een hot stone massage helpt bijvoorbeeld bij spierpijn, spierverstuikingen en spierspanningen, verminderde bloedcirculatie, bij rugklachten, artritis, reuma, fibromylalgie en menstruatiepijn. Door de ontspannende werking helpt het ook bij stress en angstgevoelens.

Karolina: “Voordat de stenen worden gelegd begin ik altijd met een zachte aardende massage om je eerst rust en vertrouwen te geven en om het lichaam te verkennen en spanning op te sporen. Nadat de stenen op het lichaam worden gelegd, wordt je verder los gemasseerd met de warme stenen en warme olie. Een hot stone massage zorgt voor een diepe relaxatie en ontgiftiging van het lichaam. De massage bestaat vooral uit lange rustige en cirkelvormige bewegingen. Door de combinatie van warmte en beweging werkt de massage dieper in op het spierweefsel. Dit is extra effectief in oplossen van zowel lichamelijke als mentale spanning.”

Karolina is alle dagen van de week beschikbaar. Je kan een hot stone massage boeken door Karolina te bellen of appen op 06 – 41 63 39 48. Vermeld hierbij dat je via Yoga Studio Kokos wil boeken.

Een hot stone massage van 40 minuten (rug, schouders en armen) kost €40, een hot stone massage van 60 minuten (hele lichaam) kost €60. Dit dient contant en gepast bij aanvang te worden betaald (er is een geldautomaat aanwezig naast de ingang).