KLANKSCHAALMASSAGE MET REIKI – donderdag avond

We bestaan voor 70% uit water en de geluidsgolven die de klankschalen voortbrengen laten het water in jouw lichaam trillen. Deze trilling kan een ontspannend en helend effect hebben.

Klankschaal massages zijn een van de meest oude en unieke rituelen in de wereld. Al voordat het geschreven woord bestond, werden de metalen schalen gebruikt voor een therapeutische werking op fysiek, mentaal en spiritueel niveau. De klankschalen hebben diverse frequenties en werken dus anders op verschillende delen van het lichaam.

Tijdens, voor en na de behandeling wordt je lichaam zacht aangeraakt door de kleren heen (Reiki, Japanse energetische vorm van aanraking). Hierdoor sta je nog meer open voor het ontvangen van de trilling. Er worden verschillende soorten schalen aangeslagen rond het lichaam en op het lichaam geplaatst (indien gewenst).

De klankschaalmassage duurt 60 minuten en kost €60, dit dient contant bij aanvang te worden betaald (er is een geldautomaat aanwezig naast de ingang).

Jitske is op donderdag avond in de praktijkruimte. Je kan een massage boeken via het systeem of Jitske bellen voor een afspraak op een ander tijdstip via 06 – 28 86 17 13. Ben je zwanger? Neem dan eerst contact op met Jitske.

Aanmelden voor een massage kan tot 24 uur voor aanvang.

Via deze knop beland je in het online lesrooster waar je de beschikbaarheid kan bekijken. Kom je er niet uit bel dan met de studio op 06 – 18 28 68 69.