KLASSIEKE ONTSPANNINGSMASSAGE (hele lichaam) – donderdag avond

Het verminderen van stress en het ontspannen van de spieren zijn wel de meest genoemde voordelen van klassieke massagetechnieken. Maar wist je ook dat massage ervoor zorgt dat je bloedcirculatie en huidstructuur verbeteren, je immuunsysteem een boost krijgt, gelukshormoon vrijkomt, en je beter kan slapen? Door de zachte massage in combinatie met kruidige oliën ervaar je een weldaad voor lichaam, geest en ziel.

Voordat de massage begint kan je aangeven of je specifieke aandachtsgebieden hebt. Ook is het handig aan te geven als je veel stress hebt en/of burn-out achtige klachten ervaart. Dan kan Jitske daar tijdens behandeling op afstemmen.

De massage duurt 60 minuten en kost €60, dit dient contant bij aanvang te worden betaald (er is een geldautomaat aanwezig naast de ingang).

Jitske is op donderdag avond in de praktijkruimte. Je kan een massage boeken via het systeem of Jitske bellen voor een afspraak op een ander tijdstip via 06 – 28 86 17 13.

Aanmelden voor een massage kan tot 24 uur voor aanvang.

Via deze knop beland je in het online lesrooster waar je de beschikbaarheid kan bekijken. Kom je er niet uit bel dan met de studio op 06 – 18 28 68 69.