KLASSIEKE ONTSPANNINGSMASSAGE

Het verminderen van stress en het ontspannen van de spieren zijn wel de meest genoemde voordelen van klassieke massagetechnieken. Maar wist je ook dat massage ervoor zorgt dat je bloedcirculatie en huidstructuur verbeteren, je immuunsysteem een boost krijgt, gelukshormoon vrijkomt, en je beter kan slapen? Door de zachte massage in combinatie met kruidige oliën ervaar je een weldaad voor lichaam, geest en ziel.

Voordat de massage begint kan je aangeven of je specifieke aandachtsgebieden hebt. Ook is het handig aan te geven als je veel stress hebt en/of burn-out achtige klachten ervaart. Dan kan de masseuse daar tijdens de behandeling op afstemmen.

Karolina is alle dagen van de week beschikbaar. Je kan een hot stone massage boeken door Karolina te bellen of appen op 06 – 41 63 39 48. Vermeld hierbij dat je via Yoga Studio Kokos wil boeken.

Advies: ga voor 90 minuten bij de eerste behandeling. Een massage van 60 minuten kost €60, een massage van 90 minuten kost €80. Dit dient contant en gepast bij aanvang te worden betaald (er is een geldautomaat aanwezig naast de ingang).