The Art of Self-Love Weekend
27 & 28 mei 2023
met Lotte Ritzer in Kokos Beverwijk

Verlang jij erna jezelf met helderheid te zien? Een diepe verbinding met jezelf en de wereld om je heen aan te gaan? Ben je moe van de belemmerende krachten die maken dat je niet in je hoogste potentieel gaat staan – maar weet je niet goed waar je moet beginnen?
Dan is dit weekend voor jou!

 

In dit weekend zullen we dieper in het emotionele lichaam duiken en onderzoeken welke facetten ons in de weg staan om liefde toe te laten. We zullen werken met de met de meest onderdrukte en geïsoleerde delen van onszelf en ontdekken dat hierin juist ons ‘inner gold’ en onze individuele giften verscholen liggen.

Middels self-knowledge exercises, life coaching, actieve meditaties, emotional and inner child work, tantra rituelen en rebirthing, zul je de sleutels ontvangen om je leven op een praktische en blijvende wijze te transformeren en bekrachtigen. En de vrijheid en intimiteit te vinden die we wezenlijk verlangen.

Een pad van liefde

Liefde is niet een energie die we na hoeven te streven. Liefde is geen bestemming waar we waardig voor hoeven te zijn. Liefde is onze natuurlijke staat. Toch paradoxaal genoeg, zijn we dit vaak vergeten en hebben we op diverse fronten een afscheiding gecreëerd.

Binnen deze training zullen we bekijken wat ons in de weg staat om liefde te ontvangen. Het is een ‘diepe duik’ in je onderbewuste waarin beperkende geloofsovertuigingen uitgedaagd zullen worden, gestagneerde emoties los gelaten zullen worden, en er ruimte opent voor een nieuw constructief, liefhebbend perspectief op jezelf en het leven. Stukje bij beetje zullen we gaan openstaan voor de mogelijkheid dat alles wat ik ooit gewild heb – liefde, vreugde, vrijheid, vrede, waarheid – al binnen in me is.

 

Inhoud van het weekend

De reis zal er een zijn waarbij we hoofd en hart, lichaam en geest, spiritualiteit en seksualiteit, verenigen. We zullen diverse teachings en meditatie technieken verkennen om gevoelens van schuld, schaamte en angst los te laten die ons in de weg staan in ons volledige potentieel te staan en onze giften met de wereld te delen.
We zullen alleen werken, met partners en in het groepsveld. De focus zal uitgaan naar heling, Self-empowerment en het weer leren luisteren naar de intelligentie van je systeem.

Yoga Studio Kokos Retreat locatie Heemskerk Beverwijk

Je kunt de volgende oefeningen verwachten:

* Life coaching en healing

* Osho dynamische meditatie

* ‘Emotional release’ technieken

* Vergevingsritueel

* Hart ceremonie

* Inner child work

* Lichaamsbewustzijn

* Interactieve oefeningen om met bewustzijn je grenzen te leren herkennen

* De kracht van de adem als middel voor ‘aanwezigheid’

 

Een transformatieve training:

– Ontvang een diepgaande en omvangrijke educatie op het gebied van emoties, lichaamsbewustzijn en relaties – het soort dat zo velen van ons niet ontvangen hebben toe we jong waren maar zo hard nodig hebben als volwassenen.

– Verdiep je ervaring van intimiteit en connectie middels vertrouwen en zelf-bewustzijn.

– Verschuif je relaties van angst naar vertrouwen door je diepste verlangens te onderzoeken rondom liefde, intimiteit en relaties.

– Herclaim je lichaam als een intelligent instrument dat werkt als een innerlijke barometer van jouw waarheid.

– Verken wat het betekent om op een liefdevolle manier ontmoet en gedragen te worden door een liefdevolle ‘tribe’ en de heling die daarmee kan plaatsvinden.

– Ervaar meer zelf-liefde en zelf-acceptatie middels de spiegels van anderen.

– Leer wat het betekent om een heel mens te ZIJN. In lichaam, hart en ziel.

 

Voor wie

Dit weekend is voor jou als je…

…Een persoonlijke verkenning wilt naar vrijheid en verlichting
…Oude patronen en gedachten los wilt laten die je weerhouden werkelijk in je kracht te staan
…Op een authentieke manier wilt verbinden met het leven, jezelf en anderen
…Wilt ontdekken wie of wat je bent in de essentie

 

Gun jezelf deze reis en zeg volmondig JA tegen jezelf! JA te zeggen tegen alle facetten van het leven!!

 

Over Lotte

Lotte heeft een gegronde achtergrond in yoga, boeddhisme, non-dualiteit, psychosomatisch werk en tantra. Voor haar zijn al deze paden een middel om te onderzoeken wie of wat we werkelijk zijn. De intentie dat iedereen het recht heeft zijn hoogste potentieel te kennen en zich vrij te voelen, drijft haar.

www.soul-motion.nl

 

Zaterdag 27 & zondag 28 mei 2023
De workshop is in het Nederlands

De workshop duurt 2 dagen van 13:00-18:00 uur
Prijs voor 2 dagen: €160

Parkeren kan gratis achter de studio op het Meerplein 110 in Beverwijk
Treinstation Beverwijk is op enkele minuten loopafstand