Yoga in Aloha Wijk aan Zee x Kokos

Strandpaviljoen Aloha Wijk aan Zee en Yoga Studio Kokos in Beverwijk bundelen krachten!

Je kan iedere zaterdagochtend & zondagochtend een yogales bij Aloha volgen of doordeweeks terecht in de prachtige studio van Kokos in Beverwijk.

De lessen zijn een Relax Flow yogales van 9.30 – 10.30 uur en zijn geschikt voor alle leeftijden en niveau’s.

Bekijk via onderstaande knop het online lesrooster en boek gelijk je les. De lessen in Aloha zijn oranje van kleur. Inloggen gaat via je emailadres en een zelfgekozen wachtwoord.

Je kan in het online lesrooster kiezen voor een losse les, strippenkaart of zelfs een maandelijks membership nemen (te gebruiken in Aloha én in Kokos).

Kom je vaker? Download dan de gratis Eversports app (zoek vervolgens Yoga Studio Kokos en klik op het hartje) om simpel en snel je lessen te boeken en te betalen. Bekijk onderaan deze pagina alle veelgestelde vragen.

 

 

Wist je dat yoga, surf en wat lekkers bij Aloha een gouden combi is?

Aloha x Kokos
Yoga Studio Kokos Retreat locatie Heemskerk Beverwijk

Veelgestelde vragen:

Hoe meld ik mij aan voor een yogales?
Via ons online lesrooster (klik hier) met je emailadres en zelfgekozen wachtwoord. Klik op de les die je wil volgen (de lessen in Aloha zijn oranje van kleur en de lessen in Kokos zijn bruin), vervolgens kan je gelijk betalen voor de les.
Als er plek is kan je ook last minute binnenlopen en meedoen.

Moet ik zelf een yogamat meenemen?
Nee, wij hebben hele fijne yogamatten in Aloha & ook dekentjes voor de eindontspanning.

Wat trek ik aan?
Comfortabele (sport) kleding in laagjes.

Ik heb nog nooit yoga gedaan, maakt dat uit?
Nee, deze relax flow les is voor iedereen.

Is aanmelden verplicht?
Aanmelden voor een les is gewenst. Mocht er plek zijn en je wil last minute meedoen mag dat natuurlijk altijd!

Wat kost een yogales? 
Een losse les kost €15, een strippenkaart van 10 lessen kost €122 en is te gebruiken in zowel Aloha als in Kokos (4 maanden geldig). Je kan ook kiezen voor een maandelijks membership waarbij je lessen kan volgen in Aloha én Kokos (1 x p/week €38,50 / onbeperkt lessen volgen €70 per maand) of kies hier voor een strippenkaart van 52 lessen zelf in te delen over een jaar voor €429 (€8,25 per les).

Hoe betaal ik voor een yogales?
Als je je aanmeld via ons online lesrooster krijg je optie om te betalen via iDeal of creditcard. Je kan ook ter plekke betalen via een tikkie of contant maar vooraf aanmelden via ons online systeem is wel gewenst.

Wat doe ik als ik sta aangemeld voor een les en last minute toch niet kan komen?
Als je een les hebt geboekt kan je tot 6 uur voor aanvang gratis annuleren op dezelfde manier als je een les boekt.

Wat is het adres van Aloha en waar dien ik te parkeren?
Navigeer naar Aloha en parkeer gratis op de Reyndersweg 2 in Velsen-Noord. Vanaf hier is het enkele minuten lopen over de Noordpier en aan je rechterhand vind je Aloha.

Wat is het adres van Studio Kokos in Beverwijk en waar kan ik parkeren?
Het adres van Kokos is Breestraat 95 in Beverwijk en vervolgens met de trap omhoog. Parkeren kan achter de studio bij de parkeerplaats van het Slangenwegje.

Belangrijk om te weten.
De yogales in Aloha gaat door bij minimaal 3 personen, anders wordt deze 2 uur van te voren automatisch geannuleerd (dit komt gelukkig zelden voor). Dan ontvang je hierover bericht per mail.
Zo af en toe wordt de Mauï zaal gebruikt voor evenementen en trouwerijen op zaterdag en zal er geen les kunnen plaatsvinden. In dit geval zie je dat de les is geannuleerd in het online rooster.

 

Heb je toch nog vragen? Stuur dan een mail naar info@yogastudiokokos.com 

Aloha x Kokos