Pauline van Mourik – Eigenaresse Kokos

 Yoga Studio Kokos is ontstaan uit de wens om een plek te creëren waar mensen verbinding kunnen maken met zichzelf én elkaar.

Beweging is hierbij voor mij een prachtige manier om te ontspannen en écht te voelen. Aandacht, plezier en diepgang zijn voor mij belangrijk in het lesgeven en ondernemen.

In het dagelijks leven is dansen mijn grote passie en hou ik mij naast Kokos bezig met creatieve freelance projecten vanuit Ontwerpstudio Kokos en ben ik co-founder van Hippie Retreats.

Samantha van Ijsselmuijden

Samantha van Ijselmuijden – Yoga docent

Ik ben een enthousiasteling die zich graag bezig houdt met yoga, leefstijl, gezonde keuzes, meditatie, ademhaling, gezonde voeding, surfen, mindset, de werking van het brein en bloggen over deze onderwerpen. Van mij kun je dynamische lessen verwachten waarin we bewegen op het ritme van de ademhaling, soms even stil kunnen staan om wat meer te verdiepen in de houding, waar er ruimte is om te groeien, te vertragen en stil te staan bij wat is. Ik vind het belangrijk om een ruimte te creëren waarin jij je veilig voelt om jezelf te zijn. Even weg van het competitieve en het drukke leven en heel bewust bezig zijn met je lichaam en je geest maar ook even lekker kunnen zweten en ploeteren.

Naz Dur

Naz Dur – Yoga docent

Yoga zorgt ervoor dat ik terug kom naar mijn roots, kan zijn wie ik daadwerkelijk ben, thuis bij mijzelf en happy. De liefde voor yoga, bewegen, bewust met het lichaam en voeding bezig zijn heeft altijd wel mijn interesse getrokken.
Niemand stapt op de een of ander dag op de (yoga) mat, dit is meestal met een reden… zat veel in mijn hoofd, kon geen antwoorden op vragen vinden die op dat moment speelden. Door uren op mijn mat door te brengen, kreeg ik steeds meer inzicht in wat ik graag wilde met mijn leven. Mijn passie voor yoga groeide.
Voor mij is yoga leven, verbintenis met jezelf en overdragen naar een ander.

Karolina Slot

Karolina Slot – Yoga- en kinderyoga docent

Liefde en respect voor elkaar en voor de natuur staan centraal in mijn gezinsleven en ook in mijn professie als masseuse/schoonheidsspecialiste.
Wat yoga met mij doet, de rust, de stilte na drukke en vaak hectische dagen, mijn lijf die langer en soepeler aanvoelt, het lijkt wel een magisch effect te hebben op mijn lichaam en geest. Zodra ik op het matje stap begint mijn magische reis.

Nathalie Kemna Yoga Studio Kokos

Nathalie Kemna – Co-founder Hippie Retreats

In haar ceremonies neemt Nathalie Kemna je mee op een ontdekkingsreis in je eigen hart. Ze helpt je om te luisteren naar jouw lichaam en jouw eigen flow te vinden. Samen met Pauline geeft ze Hippie Retreats in de studio en heeft ze haar eigen rauwe cacao blend Kakalina.
Naast deze passies is Nathalie een multitalent. Ze kan fotograferen, video’s editen en maakt veel prachtige content voor de studio.

Sam Donders – Vrouwencirkels en kinderyoga docent

Mijn naam is Sam en ik verzorg in Kokos iedere maand de vrouwencirkels mét medicinale cacao rondom de nieuwe maan.
Ik heb in zuid- en midden Amerika veel geleerd over de medicinale cacao en hoe we in deze maatschappij het leven als vrouw kunnen leren omarmen.
Daarnaast zal ik ook de kinderyoga / meditatie verzorgen samen met Karolina.
Met mijn eigen bedrijfje Cozy Consciousness organiseer ik bijeenkomsten en 1 op 1 sessies op het gebied van persoonlijke ontwikkeling inclusief plant medicijn reizen, muziek, dans en kunst. Ik ga met mijn campertje verschillende campings en leefgemeenschappen langs om hier mijn liefde voor het leven te delen. Dit jaar ben ik begonnen aan mijn 4-jarige opleiding Indiase Geneeskunde- Ayurveda, waar ik hopelijk in de toekomst meer over zal kunnen delen. Tot snel in Studio Kokos!

Studio Kokos Yoga en Dans2

Guusje Duijvestein – Balance docent

“De reden om yoga te doen kan voor ieder mens anders zijn. Mijn lichaam sterk, flexibel & lenig houden en ontdekken wat mijn mogelijkheden zijn was mijn motivatie om te beginnen met yoga. In 2006 is mijn vlammetje aangewakkerd en is sindsdien enkel maar gegroeid. Enkele jaren later ben ik begonnen met het geven van Balance lessen en in 2015 heb ik een Pilates opleiding gevolgd. Lenigheid, sierlijkheid, dans, creativiteit, vrijheid, kracht en ademhaling werden met elkaar verbonden. Dit was voor mij een bevestiging hoe mooi beweging kan zijn.
Balance is een combinatie van yoga, Tai-chi en Pilates. Balance is voor mij: je lichaam laten bewegen op het ritme van de muziek, één worden met de muziek en alles om je heen vergeten, genieten van je ademhaling, samenzijn, leren van elkaar en jezelf opnieuw ontdekken. Het is een prachtige reis die nooit ophoudt. Namasté.”