Pauline van Mourik – Eigenaresse Kokos

Kokos is ontstaan uit de wens om een plek te creëren waar mensen verbinding kunnen maken met zichzelf én elkaar. Waar je de diepte in kan duiken door middel van lessen, events, ceremonies & muziek.

In het dagelijks leven is vrij & intuïtief bewegen (dansen) mijn grote passie en hou ik mij naast Kokos bezig met freelance projecten als grafisch vormgeefster.

Beweging is voor mij een prachtige manier om te ontspannen, ontdekken en écht te voelen. Aandacht, plezier en diepgang zijn voor mij belangrijk in het lesgeven en ondernemen.

Ik geniet van het laten bloeien van Kokos, opgegroeid aan het strand van Wijk aan Zee voelt Beverwijk ook als mijn thuis.

Het is mijn wens om nog meer bijzondere events en lessen in Kokos te kunnen aanbieden omdat ik uit ervaring weet hoe belangrijk en fijn community, ceremonies en bewustwording zijn.

Samantha van Ijsselmuijden

Samantha van Ijselmuijden – Yogadocent

Ik ben een enthousiasteling die zich graag bezig houdt met yoga, leefstijl, gezonde keuzes, meditatie, ademhaling, gezonde voeding, surfen, mindset, de werking van het brein en bloggen over deze onderwerpen. Van mij kun je dynamische lessen verwachten waarin we bewegen op het ritme van de ademhaling, soms even stil kunnen staan om wat meer te verdiepen in de houding, waar er ruimte is om te groeien, te vertragen en stil te staan bij wat is. Ik vind het belangrijk om een ruimte te creëren waarin jij je veilig voelt om jezelf te zijn. Even weg van het competitieve en het drukke leven en heel bewust bezig zijn met je lichaam en je geest maar ook even lekker kunnen zweten en ploeteren.

Naz Dur

Naz Dur – Yogadocent

Yoga zorgt ervoor dat ik terug kom naar mijn roots, kan zijn wie ik daadwerkelijk ben, thuis bij mijzelf en happy. De liefde voor yoga, bewegen, bewust met het lichaam en voeding bezig zijn heeft altijd wel mijn interesse getrokken.
Niemand stapt op de een of ander dag op de (yoga) mat, dit is meestal met een reden… zat veel in mijn hoofd, kon geen antwoorden op vragen vinden die op dat moment speelden. Door uren op mijn mat door te brengen, kreeg ik steeds meer inzicht in wat ik graag wilde met mijn leven. Mijn passie voor yoga groeide.
Voor mij is yoga leven, verbintenis met jezelf en overdragen naar een ander.

Karolina Slot

Karolina Slot – Yogadocent

Liefde en respect voor elkaar en voor de natuur staan centraal in mijn gezinsleven en ook in mijn professie als masseuse/schoonheidsspecialiste.
Wat yoga met mij doet, de rust, de stilte na drukke en vaak hectische dagen, mijn lijf die langer en soepeler aanvoelt, het lijkt wel een magisch effect te hebben op mijn lichaam en geest. Zodra ik op het matje stap begint mijn magische reis.

Marjolein Blaauwbroek – Yogadocent

“Yoga is verweven met elke cel in mijn lichaam en betekent voor mij bewustwording, ademhaling, beweging en het ervaren van vrijheid. Vrijheid in mijn lichaam en in mijn hoofd. Mijn yoga avontuur is begonnen in India. Waar ik twee maanden alleen met yoga & meditatie bezig ben geweest waardoor ik niet alleen meer yoga doe, maar het ook yoga ben geworden. Het draait om prana, om energie en toevallig is alles energie. Het is alleen een uitgebreide ontdekkingsreis om je daar steeds meer bewust van te worden. In mijn lessen & specials begeleid ik je daar graag bij.

Na de traditionele Hatha Yoga raakte ik in aanraking met Flow Yoga waarbij Shiva Rea mijn grote voorbeeld is. Daarnaast vind ik het heerlijk om Yin Yoga te geven en sta ik bekent om mijn ontspannen Yoga Nidra Reizen, Reiki Behandelingen en Klankschaal Concerten.”

Saskia Keijzer Yoga Studio Kokos Beverwijk kopie

Saskia Keijzer – Yogadocent

Hoe een yoga mat ruimte geeft om vrijuit te bewegen en ontspannen. Dat is wat ik ontdekte na m’n eerste yogales. Ik voelde mij tevreden, rustig en krachtig. Lesgeven en m’n ervaringen delen werd al gauw een grote wens en passie die ik nu al jaren met veel plezier mag doen. Nog altijd ervaar ik dagelijks dat Yoga (en Pilates) mij verrijken in het leven. Achttien jaar lang volgde ik jaarlijks diverse opleidingen en cursussen. Met deze kennis en m’n intuïtie geef ik vanuit vertrouwen en respect voor de deelnemers met veel plezier les.
Ik ben partner van Luc en moeder van onze drie dochters. Tot april 2022 werkte ik voornamelijk in onze yogaschool Yoga2Go in Castricum. Ik houd van eindeloos wandelen op het strand met onze hond Teuntje, zwem het hele jaar, wekelijks, in zee, geniet van kamperen in een tent en kook graag maar eet nog liever gerechten die met liefde zijn bereid.

Processed with VSCO with g9 preset

Jerien Wessels – Docent Yogaopleiding

Jerien is werkzaam als yogadocent, trainer en coach. Ze verlangde naar rust in haar hoofd en minder pijn in haar lichaam en heeft dit door middel van yoga weten te bereiken. De inzichten en de kennis uit de yoga wil ze graag doorgeven. In september 2024 start de allereerste Yoga Docenten Opleiding in Kokos met Jerien als hoofddocent.