Pauline van Mourik – Eigenaresse Kokos

 Yoga Studio Kokos is ontstaan uit de wens om een plek te creëren waar mensen verbinding kunnen maken met zichzelf én elkaar.

Beweging is hierbij voor mij een prachtige manier om te ontspannen en écht te voelen. Aandacht, plezier en diepgang zijn voor mij belangrijk in het lesgeven en ondernemen.

In het dagelijks leven is dansen mijn grote passie en hou ik mij naast Kokos bezig met creatieve freelance projecten vanuit Ontwerpstudio Kokos en ben ik co-founder van Hippie Retreats.

Samantha van Ijsselmuijden

Samantha van Ijselmuijden – Yogadocent

Ik ben een enthousiasteling die zich graag bezig houdt met yoga, leefstijl, gezonde keuzes, meditatie, ademhaling, gezonde voeding, surfen, mindset, de werking van het brein en bloggen over deze onderwerpen. Van mij kun je dynamische lessen verwachten waarin we bewegen op het ritme van de ademhaling, soms even stil kunnen staan om wat meer te verdiepen in de houding, waar er ruimte is om te groeien, te vertragen en stil te staan bij wat is. Ik vind het belangrijk om een ruimte te creëren waarin jij je veilig voelt om jezelf te zijn. Even weg van het competitieve en het drukke leven en heel bewust bezig zijn met je lichaam en je geest maar ook even lekker kunnen zweten en ploeteren.

Naz Dur

Naz Dur – Yogadocent

Yoga zorgt ervoor dat ik terug kom naar mijn roots, kan zijn wie ik daadwerkelijk ben, thuis bij mijzelf en happy. De liefde voor yoga, bewegen, bewust met het lichaam en voeding bezig zijn heeft altijd wel mijn interesse getrokken.
Niemand stapt op de een of ander dag op de (yoga) mat, dit is meestal met een reden… zat veel in mijn hoofd, kon geen antwoorden op vragen vinden die op dat moment speelden. Door uren op mijn mat door te brengen, kreeg ik steeds meer inzicht in wat ik graag wilde met mijn leven. Mijn passie voor yoga groeide.
Voor mij is yoga leven, verbintenis met jezelf en overdragen naar een ander.

Karolina Slot

Karolina Slot – Yogadocent

Liefde en respect voor elkaar en voor de natuur staan centraal in mijn gezinsleven en ook in mijn professie als masseuse/schoonheidsspecialiste.
Wat yoga met mij doet, de rust, de stilte na drukke en vaak hectische dagen, mijn lijf die langer en soepeler aanvoelt, het lijkt wel een magisch effect te hebben op mijn lichaam en geest. Zodra ik op het matje stap begint mijn magische reis.

Nathalie Kemna Yoga Studio Kokos

Nathalie Kemna – Co-founder Hippie Retreats

In haar ceremonies neemt Nathalie Kemna je mee op een ontdekkingsreis in je eigen hart. Ze helpt je om te luisteren naar jouw lichaam en jouw eigen flow te vinden. Samen met Pauline geeft ze Hippie Retreats in de studio en heeft ze haar eigen rauwe cacao blend Kakalina.
Naast deze passies is Nathalie een multitalent. Ze kan fotograferen, video’s editen en maakt veel prachtige content voor de studio.

Lotte Ritzer

Lotte Ritzer – Tantra docent

Lotte heeft een gegronde achtergrond in yoga, boeddhisme, non-dualiteit, psychosomatisch werk en tantra. Voor haar zijn al deze paden een middel om te onderzoeken wie of wat we werkelijk zijn. De intentie dat iedereen het recht heeft zijn hoogste potentieel te kennen en zich vrij te voelen, drijft haar.

Studio Kokos Yoga en Dans2

Sandra Zappeij – Yogadocent

“Ik ben dol op bewegen en avontuur. Als ik niet in zee lig en op de surfplank sta, dan staat ik wel op de yogamat. Voor mij hebben surfen en yoga enorme raakvlakken, ze brengen me beide bewustwording.

Yoga toont je waar je bent, met jezelf op dat moment. De meditatie en fysieke bewegingen van yoga brengen je zonder oordeel in contact met je innerlijke oceaan, vol prachtigs. Samen op ontdekkingsreis gaan, ieder in zijn eigen innerlijke oceaan, dat is wat ik wil bieden in mijn yogalessen.”

Studio Kokos Yoga en Dans2

Guusje Duijvestein – Balance docent

“De reden om yoga te doen kan voor ieder mens anders zijn. Mijn lichaam sterk, flexibel & lenig houden en ontdekken wat mijn mogelijkheden zijn was mijn motivatie om te beginnen met yoga. In 2006 is mijn vlammetje aangewakkerd en is sindsdien enkel maar gegroeid. Enkele jaren later ben ik begonnen met het geven van Balance lessen en in 2015 heb ik een Pilates opleiding gevolgd. Lenigheid, sierlijkheid, dans, creativiteit, vrijheid, kracht en ademhaling werden met elkaar verbonden. Dit was voor mij een bevestiging hoe mooi beweging kan zijn.
Balance is een combinatie van yoga, Tai-chi en Pilates. Balance is voor mij: je lichaam laten bewegen op het ritme van de muziek, één worden met de muziek en alles om je heen vergeten, genieten van je ademhaling, samenzijn, leren van elkaar en jezelf opnieuw ontdekken. Het is een prachtige reis die nooit ophoudt. Namasté.”