Pauline van Mourik – Eigenaresse Kokos

Kokos is ontstaan uit de wens om een plek te creëren waar mensen verbinding kunnen maken met zichzelf én elkaar. Waar je de diepte in kan duiken door middel van lessen, events, ceremonies & muziek.

In het dagelijks leven is vrij & intuïtief bewegen (dansen) mijn grote passie en hou ik mij naast Kokos bezig met freelance projecten als grafisch vormgeefster.

Beweging is voor mij een prachtige manier om te ontspannen, ontdekken en écht te voelen. Aandacht, plezier en diepgang zijn voor mij belangrijk in het lesgeven en ondernemen.

Ik geniet van het laten bloeien van Kokos, opgegroeid aan het strand van Wijk aan Zee voelt Beverwijk ook als mijn thuis.

Het is mijn wens om nog meer bijzondere events en lessen in Kokos te kunnen aanbieden omdat ik uit ervaring weet hoe belangrijk en fijn community, ceremonies en bewustwording zijn.

Samantha van Ijsselmuijden

Samantha van Ijselmuijden – Yogadocent

Ik ben een enthousiasteling die zich graag bezig houdt met yoga, leefstijl, gezonde keuzes, meditatie, ademhaling, gezonde voeding, surfen, mindset, de werking van het brein en bloggen over deze onderwerpen. Van mij kun je dynamische lessen verwachten waarin we bewegen op het ritme van de ademhaling, soms even stil kunnen staan om wat meer te verdiepen in de houding, waar er ruimte is om te groeien, te vertragen en stil te staan bij wat is. Ik vind het belangrijk om een ruimte te creëren waarin jij je veilig voelt om jezelf te zijn. Even weg van het competitieve en het drukke leven en heel bewust bezig zijn met je lichaam en je geest maar ook even lekker kunnen zweten en ploeteren.

Naz Dur

Naz Dur – Yogadocent

Yoga zorgt ervoor dat ik terug kom naar mijn roots, kan zijn wie ik daadwerkelijk ben, thuis bij mijzelf en happy. De liefde voor yoga, bewegen, bewust met het lichaam en voeding bezig zijn heeft altijd wel mijn interesse getrokken.
Niemand stapt op de een of ander dag op de (yoga) mat, dit is meestal met een reden… zat veel in mijn hoofd, kon geen antwoorden op vragen vinden die op dat moment speelden. Door uren op mijn mat door te brengen, kreeg ik steeds meer inzicht in wat ik graag wilde met mijn leven. Mijn passie voor yoga groeide.
Voor mij is yoga leven, verbintenis met jezelf en overdragen naar een ander.

Karolina Slot

Karolina Slot – Yogadocent

Liefde en respect voor elkaar en voor de natuur staan centraal in mijn gezinsleven en ook in mijn professie als masseuse/schoonheidsspecialiste.
Wat yoga met mij doet, de rust, de stilte na drukke en vaak hectische dagen, mijn lijf die langer en soepeler aanvoelt, het lijkt wel een magisch effect te hebben op mijn lichaam en geest. Zodra ik op het matje stap begint mijn magische reis.

Ivy Kannegieter

Ivy Kannegieter – Masseuse & kinderyoga docent

Ivy heeft een achtergrond in ontwikkelingspsychologie, mindfulness, massage therapie en creatief therapie. Haar visie is dat door middel van creativiteit en beweging binnen en buiten jezelf je de waardevolle connectie kan leggen in de wereld. De liefde die je voor jezelf kan ontwikkelen met mindfulness is één van de grootste vormen van liefde aan jezelf. Creativiteit en beweging helpen bij de stroom in het leven. Iets waar Ivy zich erg bewust van is geworden tijdens het moederschap.

“Geluk zit hem in de kleine details voor mij, soms is het alleen even zoeken naar de bewustwording daar van. Daar help ik mensen graag mee. Kinderen hebben mij altijd al gefascineerd. Ze hebben van nature het bewustzijn en de nieuwsgierigheid voor de mooie details in het leven”.

Lotte Ritzer

Lotte Ritzer – Tantra docent

Lotte heeft een gegronde achtergrond in yoga, boeddhisme, non-dualiteit, psychosomatisch werk en tantra. Voor haar zijn al deze paden een middel om te onderzoeken wie of wat we werkelijk zijn. De intentie dat iedereen het recht heeft zijn hoogste potentieel te kennen en zich vrij te voelen, drijft haar.

Studio Kokos Yoga en Dans2

Saskia Keijzer – Yogadocent

Hoe een yoga mat ruimte geeft om vrijuit te bewegen en ontspannen. Dat is wat ik ontdekte na m’n eerste yogales. Ik voelde mij tevreden, rustig en krachtig. Lesgeven, en m’n ervaringen delen, werd al gauw een grote wens en passie die ik nu al jaren met veel plezier mag doen. Nog altijd ervaar ik dagelijks dat Yoga (en Pilates) mij verrijken in het dag leven. 18 jaar volgde ik jaarlijks diverse opleidingen en cursussen. Met deze kennis en m’n intuïtie geef ik vanuit vertrouwen en respect voor de deelnemers met veel plezier les.
Ik ben partner van Luc en moeder van onze drie dochters. Tot april 2022 werkte ik voornamelijk in onze yogaschool Yoga2Go in Castricum. Ik houd van eindeloos wandelen op het strand met onze hond Teuntje, zwem het hele jaar, wekelijks ,in zee, geniet van kamperen in een tent, en kook graag, maar eet nog liever, gerechten die met liefde zijn bereid.

Studio Kokos Yoga en Dans2

Sandra Zappeij – Yogadocent

“Ik ben dol op bewegen en avontuur. Als ik niet in zee lig en op de surfplank sta, dan staat ik wel op de yogamat. Voor mij hebben surfen en yoga enorme raakvlakken, ze brengen me beide bewustwording.

Yoga toont je waar je bent, met jezelf op dat moment. De meditatie en fysieke bewegingen van yoga brengen je zonder oordeel in contact met je innerlijke oceaan, vol prachtigs. Samen op ontdekkingsreis gaan, ieder in zijn eigen innerlijke oceaan, dat is wat ik wil bieden in mijn yogalessen.”