Je hoeft geen lid te zijn van de yoga studio om deel te nemen aan een event.

Yoga Dans Beverwijk

YOGA DANS / ECSTATIC DANCE  – vrijdagavond 1 oktober 

Geïnspireerd uit de ecstatic dance heeft Pauline yoga dans ontwikkeld. Dansen op blote voeten, zonder te praten en helemaal vrij om te bewegen zoals jij dat voelt. Dus geen technieken, pasjes of moeilijke houdingen maar vanuit een simpele geleide warming-up naar vrij dansen. Een manier van bewegen waarbij de muziek je mee neemt op reis.

Docent: Pauline van Mourik
Tijd: 19.00 – 20.30 uur
Ticket: €18

Of mail naar info@yogastudiokokos.com

Soundhealing

SOUNDHEALING – zaterdagmiddag 2 oktober 

Een soundhealing is een van de meest oude en unieke rituelen in de wereld. De trilling van klankschalen heeft een ontspannend en helend effect. De schalen worden al eeuwenlang gebruikt voor een therapeutische werking op fysiek, mentaal en spiritueel niveau. Ze hebben diverse frequenties en werken dus anders op verschillende delen van het lichaam.

De soundhealing wordt door Bart gegeven op Nepalese wijze in een intieme groep van maximaal 8 personen. Je ligt op een matrasje en luistert naar de klanken en zijn gezang.

In samenwerking met: Bart Beentjes
Tijd: 15.00 – 16.30 uur
Locatie: Yoga Studio Kokos
Prijs: €22,-

Of mail naar info@yogastudiokokos.com

Sam Donders Vrouwencirkel

VROUWENCIRKEL MET SAM – zondagavond 3 oktober

Het samenkomen van vrouwen in een cirkel creëert een bijzondere verbondenheid en een veilige plek waarin we naar elkaar kunnen luisteren.

De nieuwe maan is een tijd om een nieuw hoofdstuk, een nieuwe maand in te stappen. Tijdens deze ceremonie drinken we samen rauwe cacao en zetten we onze intentie voor deze nieuwe periode.

Het drinken van rauwe cacao met vrouwen tijdens de nieuwe maan wordt al eeuwen lang in vele tradities voortgezet. De maan staat tussen de zon en de aarde waardoor wij de maan niet zien, de maan is ‘in ons perspectief ‘ in de donkerte. Deze donkerte nemen wij deze avond als symbool voor onze eigen emoties, gedachten en gevoelens. We zullen samen even de donkerte in gaan en vanuit die donkere plek zal er weer ruimte ontstaan voor reflectie, inspiratie en inzichten tijdens de volgende periode.

Sam zal de cacao en thee voorbereiden en zal iets vertellen over de energie die deze maan met zich mee brengt. De energie van deze maan is als lijndraad het thema van de avond. We zullen allen onze eigen wijsheid delen, elkaar inspireren, luisteren en spreken om zo samen sterk in onze kracht te staan.

Tijd: 19.00 – 21.00 uur
Docent: Sam Donders
Locatie: Yoga Studio Kokos
Prijs: €22,-

Yoga Studio Kokos Beverwijk

WORKSHOP ‘DE BANDEN OPSCHONEN MET JE OUDERS’ – zondag 17 oktober

Je ouders zijn degene die je vanaf het moment dat je geboren wordt kent. En waarmee je lange tijd ‘banden’ hebt opgebouwd.
We herkennen allemaal wel momenten van boosheid, irritatie, teleurstelling en verdriet tussen jou en je ouders. Of dat er maar iets hoeft te gebeuren of gezegd wordt en je schiet direct in een emotie. Dit zijn de banden en haken in je systeem die in de jaren zijn opgebouwd en waar soms aan getrokken wordt. En dit ‘oud zeer’ kan flink pijn doen.
Als je ervanuit gaat dat alles energie is, een frequentie heeft. Dat liefde en dankbaarheid een hoge frequentie hebben. En dat emoties zoals boosheid, onmacht, teleurstelling, verdriet, woede, jaloezie en pijn een lage frequentie. Dan gaan we in deze workshop de banden, tussen jou en je ouders, van lage frequentie opschonen. Zodat er meer ruimte komt voor liefde.
Vanuit lichtheid, liefde en plezier begeleid ik je in het opschonen van deze banden en haken. Verander van binnenuit jouw eigen perspectief ten opzichte van je ouders. Zodat de liefde meer ruimte krijgt om te stromen.

Tijd: 10.00 – 15.00 uur
Docent: Daisy van Rixel
Locatie: Yoga Studio Kokos
Prijs: €89,- inclusief lunch

Fotoshoot locatie Kokos Beverwijk

YIN & LIVE MUZIEK VAN FRED WESTRA – zondagavond 17 oktober

Op deze bijzondere avond komt Fred Westra live muziek maken tijdens een heerlijke yin yogales met Pauline. Fred is een ervaren muzikant en heeft meerdere albums gemaakt gericht op yoga, meditatie en ontspanning. Wil je zijn muziek beluisteren, klik dan hier.

Tijd: 19.30 – 21.00 uur
Fred Westra, yogadocent Pauline van Mourik
Locatie: Yoga Studio Kokos
Prijs: €26,-

Of mail naar info@yogastudiokokos.com

Yoga Studio Kokos Beverwijk 7

HEART HEALING RETREAT FOR A DAY – zondag 31 oktober

Stel je voor… een zondag helemaal voor jezelf! Volledig genieten en connecten met like minded vrouwen in Festival Style. Met yoga, meditatie, verrukkelijke drinks en bites.
Wij, Yogapreneur Janneke en Foodcreator Renske hebben onze krachten gebundeld om voor jou een ontspannende en overdadige dag, boordevol selfcare te creëren.
Zo ga je geïnspireerd en opgeladen naar huis!
Programma:
– Flow yoga practice om uit je hoofd en in je lijf te landen
– Yoga nidra om volledig te ontspannen en op te laden
– Rituals workshop om in je dagelijkse leven meer energie te geven aan wat jij wil
– Restorative yoga practice zodat je helemaal in je eigen kracht komt te staan
– Hele lekkere drinks & bites!

Tijd: 09.30 – 17.30 uur
Docenten: Janneke van der Wouw & Renske van Buren
Locatie: Yoga Studio Kokos
Prijs: €159,-

Of mail naar info@yogastudiokokos.com

Naz Dur

CACAO CEREMONIE MET SJAMANISTISCHE DRUM – zaterdagmiddag 6 november

In deze middag wordt aandacht besteed aan het hervinden van energie door middel van een zacht herstellende Yin/Relax flow, drinken van rauwe cacao, sjamanistische drum healing en meditatie in het teken van deze nieuwe maan.

Deze drumcirkels zijn krachtige groepsrituelen waarin je werkt met één van de oudste en meest krachtige healing instrumenten: de sjamaantrom. Samen maken we een veld van helende kracht voor Moeder Aarde en al haar bewoners dat we verspreiden en versterken via de kracht van de trom. De sjamaantrom is een katalysator: een versterker van energie. Daarom werkt het in dit ritueel ook heel bewust met levensbrengende en genezende kracht, en kan je je ook richten op je persoonlijke dromen en wensen.

Tijd: 14.30 – 17.30 uur
Docent: Naz Dur
Locatie: Yoga Studio Kokos
Prijs: €44,-

Of mail naar info@yogastudiokokos.com

Fotoshoot locatie Kokos Beverwijk

HIPPIE RETREAT – zondag 7 november

Dit one day retreat staat in het thema van verbinding, met elkaar en jezelf, in een veilige omgeving met vrouwen onder elkaar. Door middel van meditatie, beweging en cacao kom je in dieper contact met je eigen hart.

Docenten: Pauline van Mourik en Nathalie Michelle Kemna

– ontspannen yogales met etherische olie
– vegan en glutenvrije lunch
– 1 op 1 sharing
– cacao ceremonie
– ecstatic dance / yoga dans
– onbeperkt thee en healthy snacks
– free time in between
– sharing circle als groep

Tijd: 10.00 – 16.30 uur
Locatie: Yoga Studio Kokos
Prijs: €144,-

Of mail naar info@yogastudiokokos.com

Kinderyoga

FLOWER MANDALA CEREMONIE – zaterdagmiddag 13 november

Creëren. De oer essentie van de vrouw. In deze speciale Flower Mandala Ceremonie ga je op een creatieve manier je vrouwelijke energie ontdekken. De Ceremonie helpt je op een unieke manier contact maken met je creatieve energie en intuïtie.
De Mandala representeert het leven en Universele connectie.
Volgens Oosterse wijsheden geven Mandalas inspiratie, creativiteit en innerlijke verrijking. De Mandala staat in deze Ceremonie dan ook symbool voor verbinden, creëren en ervaren!

Het programma:

– Opening met introductie op vrouwelijke energie
– Visualisatie Meditatie
– Fluid Movement
– Flower Mandala Ceremonie
– Thee & iets lekkers

Docent: Ellemijn Nonkes
Tijd: 14.30 – 17.30 uur
Locatie: Yoga Studio Kokos
Prijs: €55,-

mini hippie retreat

CACAO CEREMONIE – nieuwe datum volgt

Onze Cacao Ceremonie is een helende ceremonie die je weer helpt verbinden met jouw intuïtie en het openen van jouw hart. Het kalmeert je hoofd, waardoor je gedachten naar de achtergrond verdwijnen, zodat je vanuit het hoofd in je hart kan landen. De ceremonie helpt je om weer in contact te komen met jouw innerlijke kracht en creativiteit. Daarnaast zorgt de rauwe cacao voor een gevoel van euforie en een heerlijke natural high.

Nathalie en Pauline begeleiden de ceremonie en hebben allebei een grote passie voor yoga, spiritualiteit en cacao. Zij organiseren samen events waar vrijheid, plezier en creativiteit centraal staan en je helpen om weer in contact te komen met jouw innerlijke kracht en creativiteit.

Tijd: 19.00 – 22.00 uur
Prijs: €44
Docenten: Pauline van Mourik & Nathalie Kemna
Locatie: Yoga Studio Kokos

Yoga Studio Kokos

BEGINNERS WORKSHOP YOGA – nieuwe datum volgt

Op deze zondagmiddag kan je met Pauline in alle rust kennismaken met de basis van yoga. We bespreken een aantal houdingen die veel in de lessen voorkomen. Daarnaast leer je ook het e.e.a. over de yoga filosofie en is er voldoende tijd om vragen te stellen.
Dus, ben jij nieuw in de yoga wereld en vind je het fijn om wat meer kennis te krijgen over de fysieke houdingen, de opbouw van een les en de effecten van ‘juist ademhalen’ dan ben je van harte welkom deze middag.
Deze middag is geschikt voor absolute beginners of mensen die al een aantal lessen hebben gevolgd maar graag nog wat meer informatie ontvangen.

Datum en tijd: nieuwe datum volgt
Prijs: €22
Docent: Pauline van Mourik

Processed with VSCO with a4 preset Processed with VSCO with dog1 preset Processed with VSCO with av8 preset

VROUWENCIRKEL – nieuwe datum volgt

Tijdens deze ceremonie word je door een prachtige visualisatie meditatie begeleid. Het samenkomen van vrouwen in een cirkel is al een eeuwenoud ritueel. Het creëert een bijzondere energie en samenzijn. Tijdens deze vrouwencirkel drinken we ook samen rauwe cacao.

Tijd: 18.30 – 20.30 uur
Locatie: Yoga Studio Kokos

MINI HIPPIE RETREAT – nieuwe datum volgt

Dit mini retreat staat in het thema van verbinding, met elkaar en jezelf, in een veilige omgeving met vrouwen onder elkaar. Door middel van meditatie, beweging en cacao kom je in dieper contact met je eigen hart.

Het programma:

☽ rauwe cacao ceremonie
☽ yoga dans
☽ inquiry
☽ meditatie
☽ sharing circle als groep

Docenten: Pauline van Mourik en Nathalie Michelle Kemna
Tijd: 18.30 – 21.30 uur
Locatie: Yoga Studio Kokos
Prijs: €77,-

Yoga Studio Kokos

KLANKCONCERT – nieuwe datum volgt

Tijdens het klankconcert nemen wij je mee op innerlijke reis. De sound healing werkt helend en zuiverend en is een waanzinnige ervaring. Er wordt gespeeld op een prachtige collectie kristallen en Himalaya klankschalen, gongs, handpan en andere helende instrumenten.

Iedereen kan meedoen. Je hoeft geen lid te zijn bij de yogastudio en je hebt geen yoga-ervaring nodig. Terwijl je ontspannen op een matje ligt, geniet je van het klankconcert. Het mooie en bijzondere is dat als je vaker meedoet, je een klankconcert telkens anders beleeft. Je ervaringen worden dan (nog) intenser en dieper. Het zelf meemaken is nog altijd het beste, de ervaring is lastig in woorden uit te leggen.

Tijdens dit ligconcert mag je 1,5 uur genieten van de helende klanken, zorg dat je minimaal 10 minuten voor aanvang aanwezig bent in de studio.

In samenwerking met: Tai Loi
Tijd: 15.00 – 16.30 uur
Locatie: Yoga Studio Kokos

Ademsessie Beverwijk Kokos

ADEMSESSIE – nieuwe datum volgt

Met onze adem kunnen we zoveel meer dan we denken. Met deze krachtige tool kun je jezelf helen en je levenskracht versterken. Ademwerk is zeer krachtig en zorgt voor verandering op alle niveaus; fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel.
Ademwerk brengt je uit je hoofd en in je lichaam. Een volledige vrije ademhaling brengt lichaam en geest in balans en maakt de weg vrij voor persoonlijke groei.

Wij zijn Valerie en Sophie, als zussen zijn wij samen op het pad van heling en zelfontwikkeling gekomen. Naarmate we steeds dichter bij onszelf kwamen, kwamen we erachter dat onze passie ligt bij het helpen van mensen, zodat iedereen zijn/haar ware zelf weer terug kan vinden.
Wij bieden je een vertrouwde setting aan, en werken vanuit ons hart, waarbij we je helpen alle spanningen los te laten, waardoor klachten zullen verminderen, en jij je ware zelf terug kunt vinden.

Docenten: Sophie & Valerie Meeuwissen
Tijd: 15.00 – 17.30 uur
Locatie: Yoga Studio Kokos
Prijs: €44,-