Je hoeft geen lid te zijn van de yoga studio om deel te nemen aan een event.

New year Real you Retreat Chanti Kokos Beverwijk

NEW YEAR, REAL YOU RETREAT MET CHANTI – zondag 28 januari 2023

Ben jij die persoon die keihard werkt, er altijd staat voor anderen en nu zelf eens de liefde volledig wilt ontvangen? Heb je vaak het gevoel dat je het verkeerd doet of niet goed genoeg bent? Durf je eigenlijk nooit helemaal jezelf te zijn, omdat je bang bent dat de ander je dan niet leuk (meer) vindt?

Jij redt het wel alleen, dat hoef je niemand meer te vertellen, want dat heb je lang en breed bewezen. Jij staat je mannetje wel

Maar is dat wel wat je verlangt? Altijd maar aan en voor anderen paraat staan en jezelf en de wereld laten zien hoe goed je het allemaal alleen kan…

Of verlang je er ook naar om je nu eindelijk even helemaal te laten dragen?
En zelf eens de liefde volledig te ontvangen?

Dan is het New Year, REAL You zelfliefde retreat echt iets voor jou!

Zaterdag 28 januari 2023 van 11.30 – 19.00 uur
Ticket: €185 + neem gratis iemand mee / Aanmelden gaat via Chanti

Naf Ademsessie Gouden Adem Kokos Beveriwjk

ADEMSESSIE MET NAF – zaterdagavond 4 februari 2023

Onze ademhaling is diep verbonden met onze emoties. Op momenten dat we onze emoties niet kunnen of willen uiten gaan we oppervlakkiger ademen, hierdoor wordt de emotie niet doorleeft, waardoor deze zich vast zet in het lichaam. Door verbonden te ademen kunnen de onderdrukte emoties alsnog doorleeft en toegelaten worden.

Verbonden ademen zorgt voor verandering op fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel niveau; het brengt je uit je hoofd en in je lichaam. Ademhalingssessies zijn ontdekkingsreizen naar je kern. Je adem brengt je in verbinding met wie je werkelijk bent, je authentieke zelf. Ademwerk laat je je eigen kracht voelen zodat je kan leven vanuit die kracht, leven vanuit liefde in plaats van angst.

Zaterdagavond 4 februari 2023 om 19.30 uur
Aanmelden gaat via Naf / De Gouden Adem

Retreat Kokos Beverwijk

ONE DAY RETREAT DOOR CISKE & IRIS – zondag 5 februari 2023

We hebben een bijzonder programma voor je in petto dat we met zorg hebben samengesteld, geheel afgestemd op een kleine groep gelijkgestemden. Het zal bestaan uit stil worden, bewegen, verdiepende- en energetische oefeningen waarbij er voldoende ruimte is om te delen, vrije tijd en een heerlijke voedende vegetarische lunch.

Een dag om vanuit ontspanning dieper in contact te komen met jezelf. Kortom een dag van pure aandacht, voor en met jezelf. Aan het einde van de dag ga je verbonden en met hernieuwde energie weer richting huis.

Zondag 5 februari 2023 van 10.00 – 17.00 uur
Ticket: €159,- / Aanmelden gaat via Ciske of Iris

Move with breath - Tanja Studio Kokos Beverwijk

ADEMWERK & DANS MET TANJA – vrijdagavond 10 februari 2023

Ademwerk en dans met live muziek. Kom uit je hoofd en laat creativiteit weer stromen.
We nemen je mee op reis met live piano muziek en organic deep house beats. Het ademwerk verbindt jou met datgene in jezelf dat nu meer mag stromen. Het dansen zorgt ervoor dat je letterlijk beweegt met wat er op dit moment is (fysiek/mentaal/emotioneel). Geen choreografie. Niemand kijkt. Gewoon losgaan!

Vrijdagavond 10 februari 2023 van 19.30 – 22.00 uur
Volgende data: 24 maart, 21 april & 19 mei 2023
Ticket: €55,- / Aanmelden gaat via Tanja

Pop up les armbalansen hoofdstand

POP-UP ARMBALANSEN & HOOFDSTAND – zondagavond 12 februari 2023

In deze pop-up ga je de Bakasana eigen maken, in het Sanskriet betekent dit de Kraanvogel / Kraai houding. Het is een houding die vooral voor beginnende yogi’s als erg moeilijk wordt ervaren, maar ook voor de gevorderde yogi zeker een uitdaging is! Bakasana is een arm balanshouding. Zoals de naam het dus ook zegt, je balanceert in deze houding op je armen. Voor de avonturiers gaan we proberen een hoofdstand er aan toe te voegen.

Zondagavond 12 februari 2023 van 19.30 – 21.00 uur
Docent: Ilva Tweebeeke
Deelname kan met je membership, strippenkaart of door een losse les te boeken

Pauline van Mourik Kokos Beverwijk Heemskerk

CACAO CEREMONIE MET LIVE MUZIEK VAN PAULINE – vrijdagavond 24 februari 2023

Een ceremonie is eigenlijk een eeuwenoud ritueel waarin we meditatie, muziek en cacao samenbrengen.
De rauwe cacao helpt je om je opnieuw te verbinden met je intuïtie en de stem van je hart. De werkzame stofjes in de cacao kunnen je een licht euforisch effect geven.

Deze avond duurt de ceremonie ongeveer 2 uur, het kan iets uitlopen. Zorg dat je een lichte avondmaaltijd eet. Ook als je nooit eerder een cacao ceremonie hebt bijgewoond ben je van harte welkom! Rauwe cacao is veilig en werkt op de energie van je hart.

Mocht je toch nog vragen hebben stuur dan een email aan info@yogastudiokokos.com

Vrijdagavond 24 februari 2023 van 19.00 – 21.00 uur
Ticket: €27,-

Conscious couple avond workshop Kokos

CONSCIOUS COUPLE WORKSHOP – zondag 5 maart 2023

Introductie in de wereld van tantra voor koppels.

This workshop offers a great foundation for couples who want to give Tantra a propper place in their relationship. We will work on a few essential Tantric practices which will support you in unlocking authentic intimacy in your relationship.
Do you really show up in your relationship? In this workshop, we will explore what it means to really be yourself while being in contact with your partner. Yes, this can be scary sometimes. What if the other will not like the whole of you? During the day we will step by step guide you towards these terrains for deeper authenticity. And yes, that’s where the deeper intimacy is born.

Zondag 5 maart 2023 van 10.30 – 18.00 uur
Volgende data: 7 mei & 2 juli 2023
Docenten: Sjors Boelaars & Egle Jheel
Prijs: €280 per koppel inclusief lunch / Aanmelden via Tara Academy

Yoga Studio Kokos

POP-UP LES MET ED BRUINS – vrijdagavond 10 maart 2023

Deze Pop-up les is een rustige vorm van Hatha yoga. Ed Bruins is lange tijd docent geweest in de Ajna Tempel in Heemskerk.
“Ons leven speelt zich voornamelijk af in ons hoofd. Het werkt bevrijdend om inzicht te verkrijgen in wie we zijn, net zoals de balans tussen hart en hoofd belangrijk is voor het ervaren van Geluk en van datgene wat we zo vaak buiten ons om zoeken maar het al die tijd al in ons dragen; puur bewust Zijn.”

Vrijdagavond 10 maart 2023 van 19.30 – 20.45 uur
Docent: Ed Bruins
Deelname kan met je membership, strippenkaart of door een losse les te boeken

Naz

SACRED SHAMANIC HEALING CEREMONY – zaterdag 11 maart 2023

Hervind de verbinding met je hart, word één met je lichaam en Ziel en laat je gedachten op de achtergrond komen. Creëer ruimte om te zijn. Te zijn zoals je bent, terug naar je ware essentie.

In deze drie uur durende ceremonie, gaan we aandacht besteden aan het hervinden van onze energie. We gaan ademen, dansen, zingen en voelen…..en drinken samen rauwe cacao.

Het plantmedicijn cacao, ook wel grootmoeder cacao genoemd, zal ons diep naar binnen begeleiden, door ons lichaam heen en helpt ons harten te openen om verbinding te maken met ons ware ziel.
Het geluid van de sjamanen drum, wordt ook wel geassocieerd met het geluid van moeder aarde, zal met zijn/haar oerklanken het thuiskomen van het lichaam weer laten ervaren.
Verder zullen we ons in deze Sacred Healing Ceremonie verbinden met de energie van de volle maan.

Datum & tijd: zaterdagmiddag 11 maart van 14.00 – 17.00 uur
Docent: Naz Dur
Locatie: Yoga Studio Kokos in Beverwijk / gratis parkeren
Prijs: €66


De volgende events zullen in de toekomst weer in de agenda komen
Schrijf je onderaan deze pagina in voor onze nieuwsbrief om op de hoogte gehouden te worden van nieuwe events

Tantra Beverwijk Studio Kokos Lotte Ritzer

TASTE OF TANTRA introductie workshop – nieuwe datum volgt

Een introductie workshop diep in je hart.
Wat is Tantra? Op welke manier kan dit pad helpen je leven te verrijken? Een ‘taste of tantra’ is een oproep aan degenen die graag meer over dit onderwerp willen weten.

Tantra wordt veelal in verband gebracht met seksualiteit. Wat veel mensen zich niet realiseren is dat het een krachtig pad is om weer tot heelheid te komen. Het is een pad dat JA zegt tegen alle facetten van het leven en je helpt om terug te komen naar je essentie. We zijn compleet en heel geboren. Maar omwille van verschillende redenen zijn we vergeten wie we zijn. We zijn onszelf gaan afsnijden. En vaak houden we ons, zonder dat we er erg in hebben, vast aan de verhalen die afscheiding gecreëerd hebben van ons ware zelf.

In deze introductie workshop zullen we een aantal belangrijke tantrische thema’s verkennen. Waarbij duidelijk zal worden hoe tantra:
– Een persoonlijke verkenning is die leidt tot vrijheid en verlichting
– Meer acceptatie en overgave aan het huidige moment brengt
– Je helpt om werkelijk in je kracht te gaan staan

De reis zal er een zijn waarbij we de nodige filosofie verkennen en je op een liefdevolle manier geleid wordt door een aantal basis oefeningen.
Het hoogtepunt van de workshop zal een ‘Heart Puja’ zijn. Een krachtig ritueel waarin je de universele liefde kan ervaren. En kan ervaren dat alles wat je ooit gewild heb – liefde, vreugde, vrijheid, vrede, waarheid – al binnen in je is.

Lotte heeft een gegronde achtergrond in yoga, boeddhisme, non-dualiteit, dans en tantra. Voor haar zijn al deze paden een middel om te onderzoeken wie of wat we werkelijk zijn. De intentie dat iedereen het recht heeft zijn hoogste potentieel te kennen en zich vrij te voelen, drijft haar.

Docent: Lotte Ritzer
Data: zondagmiddag 14.00 – 17.00 uur
Locatie: Yoga Studio Kokos / Prijs: €39,-

Art of Self-Love Weekend Kokos Lotte Ritzer

THE ART OF SELF-LOVE WEEKEND – nieuwe data in voorjaar 2023

In dit weekend zullen we dieper in het emotionele lichaam duiken en onderzoeken welke facetten ons in de weg staan om liefde toe te laten. We zullen werken met de met de meest onderdrukte en geïsoleerde delen van onszelf en ontdekken dat hierin juist ons ‘inner gold’ en onze individuele giften verscholen liggen.

Middels self-knowledge exercises, life coaching, actieve meditaties, emotional and inner child work, tantra rituelen en rebirthing, zul je de sleutels ontvangen om je leven op een praktische en blijvende wijze te transformeren en bekrachtigen. En de vrijheid en intimiteit te vinden die we wezenlijk verlangen.

Liefde is niet een energie die we na hoeven te streven. Liefde is geen bestemming waar we waardig voor hoeven te zijn. Liefde is onze natuurlijke staat. Toch paradoxaal genoeg, zijn we dit vaak vergeten en hebben we op diverse fronten een afscheiding gecreëerd.

Binnen dit weekend zullen we bekijken wat ons in de weg staat om liefde te ontvangen. Het is een ‘diepe duik’ in je onderbewuste waarin beperkende geloofsovertuigingen uitgedaagd zullen worden, gestagneerde emoties los gelaten zullen worden, en er ruimte opent voor een nieuw constructief, liefhebbend perspectief op jezelf en het leven. Stukje bij beetje zullen we gaan openstaan voor de mogelijkheid dat alles wat ik ooit gewild heb – liefde, vreugde, vrijheid, vrede, waarheid – al binnen in me is.

Data: zaterdag en zondag van 12.00 – 18.00 uur
Ticket: €160 voor 2 dagen (exclusief overnachting)
Docent: Lotte Ritzer

Barefoot Dutchman Beverwijk Deep Dive Retreat Kokos

DEEP DIVE with THE BAREFOOT DUTCHMAN, DAY RETREAT – nieuwe data volgt

Heb je zin in een ‘deep dive’ samen met de Barefoot Dutchman & Pauline? Deze dag is gevuld met een programma waarin je mag ervaren, loslaten, voelen en vastpakken. De combinatie van een intensieve ademsessie, cacao ceremonie, Anton’s persoonlijke verhaal en live muziek van Pauline maken dit een bijzondere ervaring en geven je de kracht en inspiratie om daadwerkelijke veranderingen in je eigen leven toe te passen.

Cacao ceremonie Kokos Beverwijk

CACAO CEREMONIE – nieuwe datum volgt

Laat jezelf onderdompelen in de helende frequenties van de cacao spirit en verbind je met de kern van je Zijn. Een cacao ceremonie is een emotionele en zintuiglijke ervaring. Het nodigt je uit om contact te maken met je diepste wezen en de kern van je hart. Het ontgift je lichaam en je ziel en geeft je immuunsysteem een enorme boost.
Cacao is een zacht maar toch krachtig medicijn wat je de mogelijkheid geeft om je hart te openen en healing te vinden op verschillende niveaus. De actieve ingrediënten van cacao werken sterk op het hart chakra, brengen ons terug naar een natuurlijke staat van voelen, uit het hoofd, en verbind ons intuïtief met moeder aarde. We zullen de cacao drinken en aan een reis beginnen waarbij we gebruik maken van de kracht van intentie, de elementen, de chakra’s en dans. Op een liefdevolle manier word je door een reeks oefeningen geleid waarbij je, binnen de geborgenheid van gemeenschap, weer in staat gesteld word je eigen reflectie te zien. Verliefd te worden op jezelf.

ECSTATIC DANCE  – nieuwe data voor 2023 volgt

An ecstatic dance in Kokos!

We will dance barefoot, without talking, intuïtive on the waves of music….
Everyone is welcome on this magical dance journey. Dance your own dance.

Guidelines: no talking, alcohol free, no phone & barefoot
Drinks: there will be tea and water for you
Parking: free parking behind the studio
Data: zondagochtend of -avond
Ticket: €22

Soundhealing

LIGCONCERT met klankschalen en gongs – nieuwe datum volgt

Tijdens dit ligconcert krijg je de mogelijkheid om dieper te gaan reizen in je hart. In de magische golf van klanken, verdwijnt je gevoel van tijd en ruimte. Het brengt je terug naar de stilte in jezelf.

Een ligconcert / soundhealing is een van de meest oude en unieke rituelen in de wereld. De trilling van klankschalen heeft ook een onwijs ontspannen effect. De schalen worden al eeuwenlang gebruikt voor een therapeutische werking op fysiek, mentaal en spiritueel niveau. Ze hebben diverse frequenties en werken dus anders op verschillende delen van het lichaam.

Locatie: Yoga Studio Kokos
Ticket: €22

HIPPIE RETREAT – nieuwe datum volgt

Dit one day retreat staat in het thema van verbinding, met elkaar en jezelf, in een veilige omgeving met vrouwen onder elkaar. Door middel van meditatie, beweging en cacao kom je in dieper contact met je eigen hart.

Docenten: Pauline van Mourik en Nathalie Michelle Kemna

– ontspannen yogales met etherische olie
– vegan en glutenvrije lunch
– 1 op 1 sharing
– cacao ceremonie
– ecstatic dance / yoga dans
– onbeperkt thee en healthy snacks
– free time in between
– sharing circle als groep

Tijd: 10.00 – 16.30 uur
Locatie: Yoga Studio Kokos
Prijs: €144,-

Yoga Studio Kokos

SOUND & BREATHWORK – nieuwe datum volgt

Deze avond reizen we door ons onderbewustzijn met behulp van onze eigen adem en de helende klanken van de drum en kristallen klankschalen.

Onze ademhaling is diep verbonden met onze emoties. Op momenten dat we onze emoties niet kunnen of willen uiten gaan we oppervlakkiger ademen, hierdoor wordt de emotie niet doorleeft, waardoor deze zich vast zet in het lichaam. Door verbonden te ademen kunnen de onderdrukte emoties alsnog doorleeft en toegelaten worden.

Verbonden ademen zorgt voor verandering op fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel niveau; het brengt je uit je hoofd en in je lichaam. Ademhalingssessies zijn ontdekkingsreizen naar je kern. Je adem brengt je in verbinding met wie je werkelijk bent, je authentieke zelf. Ademwerk laat je je eigen kracht voelen zodat je kan leven vanuit die kracht, leven vanuit liefde in plaats van angst.

Tijd: 19.30 – 21.30 uur
Locatie: Yoga Studio Kokos / Ticket: €39

LEAP

LEAP Lifeforce Energy Awakening Process  – nieuwe datum volgt

Wat is LEAP – Lifeforce Energy Awakening Process?

LEAP is een directe overdracht van levenskrachtenergie die op natuurlijke en zachte wijze een diepgaand zelfontwakingsproces activeert.

Het is de krachtige, creatieve en goddelijke levenskrachtenergie die in elk mens zit. De energie sluimert echter vaak in ons; we boren maar een klein deel ervan heel beperkt aan. Maar eenmaal ontwaakt, ontstaat bij continuering een diepgaande herbedrading van de hersenstructuur en het centrale zenuwstelsel. Deze herbedrading maakt een diepe heling en transformatie mogelijk.

LEAP is een terugkomen in heelheid, via het pad van overgave in plaats van via wilskracht. Het ontwaken in volledige realisatie van wie je werkelijk bent is onmogelijk in woorden te beschrijven. Het is puur te ervaren.
De energie is hoog intelligent en zal je precies brengen wat voor jou in het moment nodig is.

Tijdens een LEAP sessie lig je op een mat. Tijdens de sessie wordt er gebruik gemaakt van muziek, dit is het gedeelte van de transmissie en duurt iets langer dan een uur.

Parkeren kan gratis achter de studio op het Meerplein 110 in Beverwijk
Ticket: €50

Conscious couple avond workshop Kokos

CONSCIOUS COUPLE WORKSHOP – nieuwe datum volgt

Ontdek samen met je partner de wereld van tantra, intimiteit & bewustzijn.

We verlangen allemaal naar relaties verankerd in vertrouwen, liefde en authenticiteit. Toch kan dit in de praktijk uitdagend zijn. We weten vaak niet goed hoe te navigeren in dit landschap van verbinding, intimiteit en seksualiteit en vervallen vaak toch weer in patronen van angst en disconnectie. 

Deze workshop nodigt je uit om een manier van verhouden te verkennen die ‘heart centred’ is en waarbij liefde, aanwezigheid en verbinding centraal staan. We zullen onderzoeken hoe onze meest intieme relaties ons kunnen ondersteunen op het pad naar vrijheid en (spirituele) groei. En hoe we weer diep thuis kunnen komen in onszelf en ons lichaam en vanuit die plek de verbinding aan te gaan.

Datum & tijd: vrijdagavond van 19.00 – 22.00 uur
Docent: Lotte Ritzer
Locatie: Yoga Studio Kokos in Beverwijk / gratis parkeren

Yoga Studio Kokos

BEGINNERS WORKSHOP YOGA – nieuwe datum volgt

Op deze zondagmiddag kan je met Pauline in alle rust kennismaken met de basis van yoga. We bespreken een aantal houdingen die veel in de lessen voorkomen. Daarnaast leer je ook het e.e.a. over de yoga filosofie en is er voldoende tijd om vragen te stellen.
Dus, ben jij nieuw in de yoga wereld en vind je het fijn om wat meer kennis te krijgen over de fysieke houdingen, de opbouw van een les en de effecten van ‘juist ademhalen’ dan ben je van harte welkom deze middag.
Deze middag is geschikt voor absolute beginners of mensen die al een aantal lessen hebben gevolgd maar graag nog wat meer informatie ontvangen.

Prijs: €22
Docent: Pauline van Mourik

Elias Widukind Studio Kokos Beverwijk

MANTRA SINGING CIRCLE MET ELIAS – nieuwe datum volgt

Elias Widukind brengt de muziekwereld dichter bij ons: van traditionele medicijnliedjes uit Zuid-Amerika, tot volksmantra ’s uit de hoeken van Europa en creaties uit zijn eigen repertoire.

In deze middag nodigt hij je uit om diep in jezelf te duiken. Luister en zing mee! Play with free expression and reconnect with each other!

“By singing the relatively simple harmonies that are being used in the western mantra tradition and by singing the sentences repetitively, everyone is able to join. Privileged as we are, we are granted not only freedom of speech, but also freedom of sound.
Sounds of laughter, pleasure, rhythm and melody. And within this freedom an opportunity arises to join our forces and delight. To sing and sound together. We invite the mind to realize that the voice is in essence free from rules, free from boundaries, free from obligations.”

Muzikant: Elias Widukind
Tijd: 15.00 – 17.00 uur
Locatie: Yoga Studio Kokos
Ticket: €22

Fred Westra live yoga muziek

YIN YOGALES + LIVE MUZIEK VAN FRED WESTRA – nieuwe datum volgt

Op deze bijzondere avond komt Fred Westra live muziek maken tijdens een heerlijke yin yogales met Pauline. Fred is een ervaren muzikant en heeft meerdere albums gemaakt gericht op yoga, meditatie en ontspanning. Wil je zijn muziek beluisteren, klik dan hier.

Tijd: 19.00 – 20.30 uur
Fred Westra, yogadocent Pauline van Mourik
Locatie: Yoga Studio Kokos
Prijs: €25,-

Yoga Studio Kokos Beverwijk Heemskerk Wijk aan Zee

HATHA YOGA & ASTROLOGIE – nieuwe datum volgt

De patronen die we zien aan de hemel, zien we ook terug in de natuur en onze ervaring. Astrologie is de symbolische taal die woorden geeft aan deze observaties en ervaringen. De beweging van de hemellichamen correspondeert al duizenden jaren met onze kalenders en seizoenen. Ook al lijkt Kosmische activiteit ‘ver weg’, in essentie is alles verbonden.

Zo boven, zo beneden, zo buiten, zo binnen. In deze les beoefenen we Hatha Yoga houdingen gebaseerd op de huidige astrologie en maanstanden, om die eenheid te belichamen.

Rosa de Boer is coach & astroloog, met een achtergrond in de Hatha Yoga, non-dualiteit en intuïtieve ontwikkeling. Met haar unieke werk maakt ze inzichtelijk welke patronen en cycli zich ontvouwen en moedigt ze mensen over de hele wereld aan in hun ware essentie te gaan staan.

‘Het is mijn missie om mensen te helpen hun magie te herontdekken, met vertrouwen hun unieke pad te volgen en zelfontwikkeling aan te gaan. Ik geloof dat dit innerlijke werk bijdraagt aan vergroting van zowel individueel als collectief bewustzijn. Het eindeloze bewustzijn dat reist door tijd en ruimte, telkens veranderend van vorm.’

Losse les: €15 of deelname met je membership of strippenkaart
Docent: Rosa de Boer
Data: zondagavond 20.00 – 21.15 uur
Locatie: Yoga Studio Kokos in Beverwijk