Je hoeft geen lid te zijn van de yoga studio om deel te nemen aan een event.

Sam Donders Vrouwencirkel

VROUWENCIRKEL MET CACAO – vrijdagavond 3 december

De nieuwe maan van 4 december is een tijd om een nieuw hoofdstuk, een nieuwe maand in te stappen. Tijdens deze vrouwencirkel drinken we samen rauwe cacao en zetten we onze intentie voor deze nieuwe periode.

Het drinken van rauwe cacao met vrouwen tijdens de nieuwe maan wordt al eeuwen lang in vele tradities voortgezet. De maan staat tussen de zon en de aarde waardoor wij de maan niet zien, de maan is ‘in ons perspectief ‘ in de donkerte. Deze donkerte nemen wij deze avond als symbool voor onze eigen emoties, gedachten en gevoelens. We zullen samen even de donkerte in gaan en vanuit die donkere plek zal er weer ruimte ontstaan voor reflectie, inspiratie en inzichten tijdens de volgende periode.

Sam zal de cacao en thee voorbereiden en zal iets vertellen over de energie die deze maan met zich mee brengt. De energie van deze maan is als lijndraad het thema van de avond. We zullen allen onze eigen wijsheid delen, elkaar inspireren, luisteren en spreken om zo samen sterk in onze kracht te staan.

Tijd: 19.00 – 21.00 uur
Docent: Sam Donders
Locatie: Yoga Studio Kokos
Prijs: €22,-

Fotoshoot locatie Kokos Beverwijk

POP-UP YIN YOGA + FASCIA FIT – vrijdagavond 10 december

Tijdens deze yogales gebruiken we kleine balletjes om het bindweefsel (fascia) los te maken. Ons bindweefsel verbindt alles in het lichaam en is vaak verstijfd, door het gebruik van de balletjes gaan we het bindweefsel helpen vloeibaar en zacht te worden.
Fascia fit oefeningen zijn een vorm van zelfmassage waardoor de zogenaamde gelukshormonen (endorfine, dopamine en serotonine) worden aangemaakt en waardoor het stress niveau in je lichaam wordt verlaagt. Daarbij wordt ook de aanmaak van collageen en elastine gestimuleerd en zo de elasticiteit en flexibiliteit van jouw lichaam verbetert. Deze les helpt je om je lichter te voelen, zowel in je fysieke lichaam als in je gedachten.

Tijd: 19.30 – 20.45 uur
Docent: Karolina Slot
Deelname kan met je membership, strippenkaart of door een losse les te boeken

Samantha van Ijsselmuijden

LEVEN VOLGENS JOUW CYCLUS

vrijdagavond 17 december 2021 – Thema food: effect van voeding op je lichaam en geest
Jaarlijks eten en drinken we zo’n 10 maal ons eigen lichaamsgewicht en misschien nog wel meer. De kwaliteit van je voeding bepaalt hoe jij je voelt en zegt iets over je gezondheid. De laatste jaren ben ik mij gaan verdiepen in de effecten van voeding op je lichaam en geest en ben het gaan zijn als het medicijn.

vrijdagavond 7 januari 2022 – Thema energy: meer energie, minder moe (bioritme slaap, acute stress)
Wie wil dat nou niet, wakker worden en uitgerust vol energie je bed uit springen. Vol in het leven staan en genieten! Volledig in balans. Tijdens deze workshop zal ik ingaan op de functies van het zenuwstelsel, je leefstijl, wat stress is en hoe je dit positief in je even kunt toepassen. Samen gaan we kijken naar jouw dagritme en hoe dit invloed heeft op hoe jij je voelt, op je hormoonbalans en je gezondheid.

mini hippie retreat

KAKALINA CACAO CEREMONIE / Full Moon Special – zaterdagmiddag 18 december

Speciale volle maan editie met Nathalie & Pauline.
Onze Cacao Ceremonie is een helende ceremonie die je weer helpt verbinden met jouw intuïtie en het openen van jouw hart. Het kalmeert je hoofd, waardoor je gedachten naar de achtergrond verdwijnen, zodat je vanuit het hoofd in je hart kan landen. De ceremonie helpt je om weer in contact te komen met jouw innerlijke kracht en creativiteit. Daarnaast zorgt de rauwe cacao voor een gevoel van euforie en een heerlijke natural high.

Nathalie Kemna en Pauline van Mourik begeleiden de ceremonie en hebben allebei een grote passie voor yoga, spiritualiteit en cacao. Zij organiseren samen events waar vrijheid, plezier en verbinding centraal staan en je helpen om weer in contact te komen met jouw innerlijke kracht en creativiteit.

Tijd: 14.30 – 18.00 uur / Prijs: €66
Docenten: Pauline van Mourik & Nathalie Kemna
Locatie: Yoga Studio Kokos

Fred Westra live yoga muziek

YIN & LIVE MUZIEK VAN FRED WESTRA / New Year Special – zondagavond 2 januari 2022

Op deze bijzondere avond komt Fred Westra live muziek maken tijdens een heerlijke yin yogales met Pauline. Fred is een ervaren muzikant en heeft meerdere albums gemaakt gericht op yoga, meditatie en ontspanning. Wil je zijn muziek beluisteren, klik dan hier.

Tijd: 19.30 – 21.00 uur
Fred Westra, yogadocent Pauline van Mourik
Locatie: Yoga Studio Kokos
Prijs: €26,-

Of mail naar info@yogastudiokokos.com

Yoga Studio Kokos

LIGCONCERT – Special Edition (met klankschalen en gongs) – zaterdagmiddag 8 januari 2022

Special Edition / Facing inner child in Love

Inclusief meditaties, sharing circle & cacao.

Tijdens deze ceremonie gaan we dieper in het hart reizen. De intentie ligt op het uitnodigen en omarmen van het innerlijk kind. Het kind dat wil spelen, dat lief heeft en graag zichzelf wil zijn. We nodigen het uit in een veilige en vredige ruimte van het hart, dat wordt versterkt met behulp van klank en rauwe cacao.

Wanneer we in de magische golf van klanken vergeven, verdwijnt het gevoel van tijd en ruimte. Het brengt je terug naar de stilte in jezelf. De mentale, emotionele en fysieke lichamen worden super geleidend waardoor het gebruikelijke weerstand van het ego verdwijnt.

Cacao stelt je beter in staat om te verbinden met je hart, zodat je kunt zien wat je echt graag wilt. Om te zien wat het hart laat zingen. Cacao in combinatie met de klanken van de boventoon instrumenten stelt je in staat om nog dieper in contact met je ware essentie te komen. De essentie van Liefde en compassie.

In deze middag wordt aandacht besteed aan meditatie, het drinken van rauwe cacao, een sharing circle en het ligconcert. Het ligconcert zal opbouwend worden gespeeld door Bart. Beginnende met de Volle Maan Klankschalen, wat wordt onderbouwd met zang. Dit wordt gevolgd met Gongs en Tibetaans Keelzang.

Docent: Bart Beentjes
Tijd: 14.30 – 17.30 uur
Locatie: Yoga Studio Kokos
Prijs: €44,-

Naz Dur

CACAO CEREMONIE MET SJAMANISTISCHE DRUM – zaterdagmiddag 15 januari 2022

In deze middag wordt aandacht besteed aan het hervinden van energie door middel van een zacht herstellende Yin/Relax flow, drinken van rauwe cacao, sjamanistische drum healing en meditatie in het teken van deze nieuwe maan.

Deze drumcirkels zijn krachtige groepsrituelen waarin je werkt met één van de oudste en meest krachtige healing instrumenten: de sjamaantrom. Samen maken we een veld van helende kracht voor Moeder Aarde en al haar bewoners dat we verspreiden en versterken via de kracht van de trom. De sjamaantrom is een katalysator: een versterker van energie. Daarom werkt het in dit ritueel ook heel bewust met levensbrengende en genezende kracht, en kan je je ook richten op je persoonlijke dromen en wensen.

Tijd: 14.30 – 17.30 uur
Docent: Naz Dur
Locatie: Yoga Studio Kokos
Prijs: €44,-

Of mail naar info@yogastudiokokos.com

HIPPIE RETREAT – nieuwe datum volgt

Dit one day retreat staat in het thema van verbinding, met elkaar en jezelf, in een veilige omgeving met vrouwen onder elkaar. Door middel van meditatie, beweging en cacao kom je in dieper contact met je eigen hart.

Docenten: Pauline van Mourik en Nathalie Michelle Kemna

– ontspannen yogales met etherische olie
– vegan en glutenvrije lunch
– 1 op 1 sharing
– cacao ceremonie
– ecstatic dance / yoga dans
– onbeperkt thee en healthy snacks
– free time in between
– sharing circle als groep

Tijd: 10.00 – 16.30 uur
Locatie: Yoga Studio Kokos
Prijs: €144,-

Yoga Dans Beverwijk

YOGA DANS / ECSTATIC DANCE  – nieuwe datum volgt

Geïnspireerd uit de ecstatic dance heeft Pauline yoga dans ontwikkeld. Dansen op blote voeten, zonder te praten en helemaal vrij om te bewegen zoals jij dat voelt. Dus geen technieken, pasjes of moeilijke houdingen maar vanuit een simpele geleide warming-up naar vrij dansen. Een manier van bewegen waarbij de muziek je mee neemt op reis.

Docent: Pauline van Mourik
Tijd: 19.00 – 20.30 uur

Yoga Studio Kokos

BEGINNERS WORKSHOP YOGA – nieuwe datum volgt

Op deze zondagmiddag kan je met Pauline in alle rust kennismaken met de basis van yoga. We bespreken een aantal houdingen die veel in de lessen voorkomen. Daarnaast leer je ook het e.e.a. over de yoga filosofie en is er voldoende tijd om vragen te stellen.
Dus, ben jij nieuw in de yoga wereld en vind je het fijn om wat meer kennis te krijgen over de fysieke houdingen, de opbouw van een les en de effecten van ‘juist ademhalen’ dan ben je van harte welkom deze middag.
Deze middag is geschikt voor absolute beginners of mensen die al een aantal lessen hebben gevolgd maar graag nog wat meer informatie ontvangen.

Datum en tijd: nieuwe datum volgt
Prijs: €22
Docent: Pauline van Mourik

Fotoshoot locatie Kokos Beverwijk

MINI HIPPIE RETREAT – nieuwe datum volgt

Dit mini retreat staat in het thema van verbinding, met elkaar en jezelf, in een veilige omgeving met vrouwen onder elkaar. Door middel van meditatie, beweging en cacao kom je in dieper contact met je eigen hart.

Het programma:

☽ rauwe cacao ceremonie
☽ yoga dans
☽ inquiry
☽ meditatie
☽ sharing circle als groep

Docenten: Pauline van Mourik en Nathalie Michelle Kemna
Tijd: 18.30 – 21.30 uur
Locatie: Yoga Studio Kokos
Prijs: €77,-

Soundhealing

KLANKCONCERT TAI LOI – nieuwe datum volgt

Tijdens het klankconcert nemen wij je mee op innerlijke reis. De sound healing werkt helend en zuiverend en is een waanzinnige ervaring. Er wordt gespeeld op een prachtige collectie kristallen en Himalaya klankschalen, gongs, handpan en andere helende instrumenten.

Iedereen kan meedoen. Je hoeft geen lid te zijn bij de yogastudio en je hebt geen yoga-ervaring nodig. Terwijl je ontspannen op een matje ligt, geniet je van het klankconcert. Het mooie en bijzondere is dat als je vaker meedoet, je een klankconcert telkens anders beleeft. Je ervaringen worden dan (nog) intenser en dieper. Het zelf meemaken is nog altijd het beste, de ervaring is lastig in woorden uit te leggen.

Tijdens dit ligconcert mag je 1,5 uur genieten van de helende klanken, zorg dat je minimaal 10 minuten voor aanvang aanwezig bent in de studio.

In samenwerking met: Tai Loi
Tijd: 15.00 – 16.30 uur
Locatie: Yoga Studio Kokos

Yoga Studio Kokos

ADEMSESSIE – nieuwe datum volgt

Met onze adem kunnen we zoveel meer dan we denken. Met deze krachtige tool kun je jezelf helen en je levenskracht versterken. Ademwerk is zeer krachtig en zorgt voor verandering op alle niveaus; fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel.
Ademwerk brengt je uit je hoofd en in je lichaam. Een volledige vrije ademhaling brengt lichaam en geest in balans en maakt de weg vrij voor persoonlijke groei.

Wij zijn Valerie en Sophie, als zussen zijn wij samen op het pad van heling en zelfontwikkeling gekomen. Naarmate we steeds dichter bij onszelf kwamen, kwamen we erachter dat onze passie ligt bij het helpen van mensen, zodat iedereen zijn/haar ware zelf weer terug kan vinden.
Wij bieden je een vertrouwde setting aan, en werken vanuit ons hart, waarbij we je helpen alle spanningen los te laten, waardoor klachten zullen verminderen, en jij je ware zelf terug kunt vinden.

Docenten: Sophie & Valerie Meeuwissen
Tijd: 15.00 – 17.30 uur
Locatie: Yoga Studio Kokos
Prijs: €44,-