Je hoeft geen lid te zijn van de yoga studio om deel te nemen aan een event.

Yoga Nidra Kokos Beverwijk Bianca Coorengel

YOGA NIDRA 2 DAAGSE VERDIEPINGSCURSUS – zondag 8 oktober & 5 november

Met Bianca Coorengel. Iedereen is van harte welkom, met of zonder yoga ervaring. Ontdek door middel van Yoga Nidra de basis van rust in jezelf waar je altijd en overal op kunt terugvallen.

Deze cursus is helemaal geschikt voor jou als je:

– Benieuwd bent naar de werking van Yoga Nidra
– Diep wilt ontspannen
– Jouw slaap wilt verbeteren
– Jouw creativiteit wilt vergroten
– Burn-out en stressklachten wilt verminderen/voorkomen
– Meer vanuit intuïtie wilt leven
– Bewuster in het leven wilt staan
– Meer wilt leren voelen en dichter bij jezelf wilt blijven

Yoga Nidra wordt ook wel de slaap van de Yogi genoemd omdat je wordt begeleid naar een Delta staat van je hersenen, oftewel een diepe slaap. Je beoefent Yoga Nidra liggend. Je volgt enkel de stem van Bianca die jou door de sessies heen begeleidt. Ervaar met Yoga Nidra diepe rust en leer hoe je op elk moment weer bij jezelf kunt zijn.

Zondag 8 oktober & 5 november van 13.00 – 17.00 uur
De cursus gaat door bij minimaal 8 aanmeldingen
Prijs voor 2 dagen is €145 inclusief hand-out en 30 min. audio

De Gouden Adem 2

ADEMSESSIE MET NAF – zaterdagavond 14 oktober

Een ademsessie kan je helpen om dieper te zakken in jouw lijf. De opgeslagen emoties komen aan de oppervlakte en mogen dan verwerkt worden. Jouw ademhaling vertelt je precies hoe het met je gaat.

Een ademsessie werkt op fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel vlak. Het geeft je precies wat je in dat moment nodig heb. Het zorgt voor een opschoning in jouw lijf zodat je weer vrij kunt ademen en jezelf kan verlossen van opgeslagen emoties. Emoties die vast zijn komen te zitten in jouw lijf, die voor allerlei klachten kunnen zorgen.

Je gaat tijdens een sessie doorvoelen, verwerken en opladen. Jouw gouden adem stroomt door jouw magische lijf, en je kan daarna waar je ook bent in welke situatie dan ook, altijd terugvallen op jouw eigen ademhaling. Jouw gouden adem.

Tijd 19.00 – 21.00 uur / Aanmelden via Naf / De Gouden Adem / Ticket €33

Pauline van Mourik Kokos Beverwijk Heemskerk

LIGCONCERT MET LIVE MUZIEK VAN PAULINE + EEN KOPJE CACAO – zondagavond 15 oktober

Een mini concert met liedjes op de gitaar van o.a. Fia, Nessi Gomes, Ajeet, S10 & Maaike Ouboter én voor wie wil een kopje rauwe cacao als extra hart opener.
Je mag lekker gaan zitten of liggen en luisteren naar de klanken, de boodschappen en diepere betekenis van de liedjes. Ook wel medicine songs genoemd… Het zal een mix van Spaanse, Engelse & Nederlandse liedjes zijn.

De muziek & de rauwe cacao helpt je om je opnieuw te verbinden met je intuïtie en de stem van je hart. De werkzame stofjes in de cacao kunnen je een licht euforisch effect geven.

Zorg dat je een lichte avondmaaltijd neemt als je het kopje cacao gaat drinken.

Mocht je vragen hebben stuur dan een email aan info@yogastudiokokos.com

Data: zondagavond 15 oktober van 19.00 – 21.00 uur
Ticket €27

Alyssa Kokos

BREATHWORK – HARTSVERLANGEN, CACAO EDITIE – zaterdagmiddag 4 november

“Experience the power of your own breath and connect with your deepest heart’s-desire.”

– Ontvangst en introductie
– Cacao ceremonie
– Wat is jouw hartsverlangen?
– Kundalini movement
– Conscious Connected Breathwork
– Vrijblijvende Sharing circle
– Drinks & treats
– Support / nazorg

“No matter how imbalanced your situation might seem. You can always find balance by using your own loving breath.”

Laat je meenemen op reis in een veilige en liefdevolle omgeving met selectief gekozen muziek.

Deze middag is onder begeleiding van Arend & Alyssa van Soul Revolution Breathwork
Data: zaterdagmiddag 4 november van 14.00 – 17.30 uur / gratis parkeren
Ticket voor 1 persoon €75, ticket voor 2 personen €125,-
Aanmelden kan via Alyssa soulrevolution.breathwork@gmail.com

Retreat Locatie Kokos Beverwijk

MINDBODY RETREAT the next step – zondag 12 november

Ben jij via de mindbody visie aan het herstellen en heb je het gevoel dat je klaar bent voor de volgende stap? Heb jij je de afgelopen tijd bezig gehouden met het verdiepen in de mindbody visie en voel je dat het nu tijd is om te gaan doorvoelen? Is er in jou iets in gang gezet en wil je de verandering op een dieper niveau doorzetten?

Deze bijzondere dag staat helemaal in het teken van deze ‘next step’ in jouw proces. Thema: Breathe. Feel. Release.

Wat kan je verwachten?
– Breathwork
– Innerlijk kind werk
– Meditaties
– Mindfulness
– Mindbody visie

Dit onder begeleiding van 3 ervaren therapeuten/trainers (Frieda, Sanne en Iris). *Deze dag is de eerste van een reeks van 3 losse dagen. Je kunt aan alle drie dagen deelnemen (en ontvang een mooie korting op de totaalprijs) of aan 1 of 2 losse dagen.

Zondag 12 november van 9.30 – 17.00 uur / Incl. biologische lunch, koffie, thee en cakes / Ticket €250 (incl. meditatiebundel t.w.v. €35)

Om je aan te melden stuur een mail: irisalicia@mindbodypsycholoog.nl

Naz

SACRED SHAMANIC BREATHING & HEALING CEREMONY – vrijdagavond 17 november

Hervind de verbinding met je hart, word één met je lichaam en Ziel en laat je gedachten op de achtergrond komen. Creëer ruimte om te zijn. Te zijn zoals je bent, terug naar je ware essentie.

In deze drie uur durende ceremonie, gaan we aandacht besteden aan het hervinden van onze energie. We gaan ademen, dansen, zingen en voelen…..en drinken samen rauwe cacao.

Het plantmedicijn cacao, ook wel grootmoeder cacao genoemd, zal ons diep naar binnen begeleiden, door ons lichaam heen en helpt ons harten te openen om verbinding te maken met ons ware ziel.
Het geluid van de sjamanen drum, wordt ook wel geassocieerd met het geluid van moeder aarde, zal met zijn/haar oerklanken het thuiskomen van het lichaam weer laten ervaren.
Verder zullen we ons in deze Sacred Healing Ceremonie verbinden met de energie van de volle maan.

Vrijdagavond 17 november van 18.30 – 21.30 uur
Docent: Naz Dur
Locatie: Yoga Studio Kokos in Beverwijk / gratis parkeren
Prijs: €66


De volgende events zullen in de toekomst weer in de agenda komen
Schrijf je onderaan deze pagina in voor onze nieuwsbrief om op de hoogte gehouden te worden van nieuwe events

Tantra Beverwijk Studio Kokos Lotte Ritzer

TASTE OF TANTRA introductie workshop – nieuwe datum volgt

Een introductie workshop diep in je hart.
Wat is Tantra? Op welke manier kan dit pad helpen je leven te verrijken? Een ‘taste of tantra’ is een oproep aan degenen die graag meer over dit onderwerp willen weten.

Tantra wordt veelal in verband gebracht met seksualiteit. Wat veel mensen zich niet realiseren is dat het een krachtig pad is om weer tot heelheid te komen. Het is een pad dat JA zegt tegen alle facetten van het leven en je helpt om terug te komen naar je essentie. We zijn compleet en heel geboren. Maar omwille van verschillende redenen zijn we vergeten wie we zijn. We zijn onszelf gaan afsnijden. En vaak houden we ons, zonder dat we er erg in hebben, vast aan de verhalen die afscheiding gecreëerd hebben van ons ware zelf.

In deze introductie workshop zullen we een aantal belangrijke tantrische thema’s verkennen. Waarbij duidelijk zal worden hoe tantra:
– Een persoonlijke verkenning is die leidt tot vrijheid en verlichting
– Meer acceptatie en overgave aan het huidige moment brengt
– Je helpt om werkelijk in je kracht te gaan staan

De reis zal er een zijn waarbij we de nodige filosofie verkennen en je op een liefdevolle manier geleid wordt door een aantal basis oefeningen.
Het hoogtepunt van de workshop zal een ‘Heart Puja’ zijn. Een krachtig ritueel waarin je de universele liefde kan ervaren. En kan ervaren dat alles wat je ooit gewild heb – liefde, vreugde, vrijheid, vrede, waarheid – al binnen in je is.

Lotte heeft een gegronde achtergrond in yoga, boeddhisme, non-dualiteit, dans en tantra. Voor haar zijn al deze paden een middel om te onderzoeken wie of wat we werkelijk zijn. De intentie dat iedereen het recht heeft zijn hoogste potentieel te kennen en zich vrij te voelen, drijft haar.

Docent: Lotte Ritzer
Data: zondagmiddag 14.00 – 17.00 uur
Locatie: Yoga Studio Kokos / Prijs: €39,-

Cacao ceremonie Kokos Beverwijk

CACAO CEREMONIE – nieuwe datum volgt

Laat jezelf onderdompelen in de helende frequenties van de cacao spirit en verbind je met de kern van je Zijn. Een cacao ceremonie is een emotionele en zintuiglijke ervaring. Het nodigt je uit om contact te maken met je diepste wezen en de kern van je hart. Het ontgift je lichaam en je ziel en geeft je immuunsysteem een enorme boost.
Cacao is een zacht maar toch krachtig medicijn wat je de mogelijkheid geeft om je hart te openen en healing te vinden op verschillende niveaus. De actieve ingrediënten van cacao werken sterk op het hart chakra, brengen ons terug naar een natuurlijke staat van voelen, uit het hoofd, en verbind ons intuïtief met moeder aarde. We zullen de cacao drinken en aan een reis beginnen waarbij we gebruik maken van de kracht van intentie, de elementen, de chakra’s en dans. Op een liefdevolle manier word je door een reeks oefeningen geleid waarbij je, binnen de geborgenheid van gemeenschap, weer in staat gesteld word je eigen reflectie te zien. Verliefd te worden op jezelf.

Soundhealing

LIGCONCERT met klankschalen en gongs – nieuwe datum volgt

Tijdens dit ligconcert krijg je de mogelijkheid om dieper te gaan reizen in je hart. In de magische golf van klanken, verdwijnt je gevoel van tijd en ruimte. Het brengt je terug naar de stilte in jezelf.

Een ligconcert / soundhealing is een van de meest oude en unieke rituelen in de wereld. De trilling van klankschalen heeft ook een onwijs ontspannen effect. De schalen worden al eeuwenlang gebruikt voor een therapeutische werking op fysiek, mentaal en spiritueel niveau. Ze hebben diverse frequenties en werken dus anders op verschillende delen van het lichaam.

Locatie: Yoga Studio Kokos
Ticket: €22

Anton Nootboom
foto: Frank Ruiter

ADEMSESSIE MET ‘THE BAREFOOT DUTCHMAN’ – nieuwe data volgt

Heb je zin in een ‘deep dive’ samen met de Barefoot Dutchman (Anton Nootenboom)? Deze avond is gevuld met een verbonden ademsessie waarin je mag ervaren, loslaten, voelen en vastpakken.

Anton: “Naar mijn mening is ademwerk een van de belangrijkste hulpmiddelen om ons mentaal te verbeteren. In de kern is ademwerk een techniek om stress te verminderen die fysieke ontspanning en gemoedsrust brengt.
Mijn kennismaking met ademwerk kwam als een verrassing tijdens een retraite in de besneeuwde bergen van Australië en verbaasde me. Het is sindsdien in mijn eigen practice gebleven en het blijft me verbazen over hoeveel kracht we in ons hebben door simpelweg bewuster iets te gebruiken dat we gemiddeld 25.000 keer per dag doen sinds we geboren zijn, onze adem.

Het is nu mijn missie om deze krachtige tool met jou te delen.”

HIPPIE RETREAT – nieuwe datum volgt

Dit one day retreat staat in het thema van verbinding, met elkaar en jezelf, in een veilige omgeving met vrouwen onder elkaar. Door middel van meditatie, beweging en cacao kom je in dieper contact met je eigen hart.

Docenten: Pauline van Mourik en Nathalie Michelle Kemna

– ontspannen yogales met etherische olie
– vegan en glutenvrije lunch
– 1 op 1 sharing
– cacao ceremonie
– ecstatic dance / yoga dans
– onbeperkt thee en healthy snacks
– free time in between
– sharing circle als groep

Tijd: 10.00 – 16.30 uur
Locatie: Yoga Studio Kokos
Prijs: €144,-

Art of Self-Love Weekend Kokos Lotte Ritzer

THE ART OF SELF-LOVE WEEKEND – nieuwe data volgt

In dit weekend zullen we dieper in het emotionele lichaam duiken en onderzoeken welke facetten ons in de weg staan om liefde toe te laten. We zullen werken met de met de meest onderdrukte en geïsoleerde delen van onszelf en ontdekken dat hierin juist ons ‘inner gold’ en onze individuele giften verscholen liggen.

Middels self-knowledge exercises, life coaching, actieve meditaties, emotional and inner child work, tantra rituelen en rebirthing, zul je de sleutels ontvangen om je leven op een praktische en blijvende wijze te transformeren en bekrachtigen. En de vrijheid en intimiteit te vinden die we wezenlijk verlangen.

Liefde is niet een energie die we na hoeven te streven. Liefde is geen bestemming waar we waardig voor hoeven te zijn. Liefde is onze natuurlijke staat. Toch paradoxaal genoeg, zijn we dit vaak vergeten en hebben we op diverse fronten een afscheiding gecreëerd.

Binnen dit weekend zullen we bekijken wat ons in de weg staat om liefde te ontvangen. Het is een ‘diepe duik’ in je onderbewuste waarin beperkende geloofsovertuigingen uitgedaagd zullen worden, gestagneerde emoties los gelaten zullen worden, en er ruimte opent voor een nieuw constructief, liefhebbend perspectief op jezelf en het leven. Stukje bij beetje zullen we gaan openstaan voor de mogelijkheid dat alles wat ik ooit gewild heb – liefde, vreugde, vrijheid, vrede, waarheid – al binnen in me is.

Data: zaterdag en zondag van 13.00 – 18.00 uur
Ticket: €160 voor 2 dagen (exclusief overnachting)
Docent: Lotte Ritzer

Pop up les armbalansen hoofdstand

POP-UP ARMBALANSEN & HOOFDSTAND LES – nieuwe datum volgt

In deze pop-up ga je de Bakasana eigen maken, in het Sanskriet betekent dit de Kraanvogel / Kraai houding. Het is een houding die vooral voor beginnende yogi’s als erg moeilijk wordt ervaren, maar ook voor de gevorderde yogi zeker een uitdaging is! Bakasana is een arm balanshouding. Zoals de naam het dus ook zegt, je balanceert in deze houding op je armen. Voor de avonturiers gaan we proberen een hoofdstand er aan toe te voegen.

Docent: Ilva Tweebeeke
Deelname kan met je membership, strippenkaart of door een losse les te boeken

Cacao ceremonie Kokos Beverwijk

CACAO CEREMONIE + LIVE MUZIEK – nieuwe data volgt

Met live muziek van Pauline van Mourik…
Een ceremonie is eigenlijk een eeuwenoud ritueel waarin we meditatie, muziek en cacao samenbrengen. De rauwe cacao helpt je om je opnieuw te verbinden met je intuïtie en de stem van je hart. De werkzame stofjes in de cacao kunnen je een licht euforisch effect geven.

Deze avond duurt de ceremonie ongeveer 2 uur, het kan iets uitlopen. Zorg dat je een lichte middagmaaltijd eet. Ook als je nooit eerder een cacao ceremonie hebt bijgewoond ben je van harte welkom! Rauwe cacao is veilig en werkt op de energie van je hart.

Ticket €27,-
Zondagavond van 19.00 – 21.00 uur

IMG_9772

KUNDALINI BODYWORK & CACAO – nieuwe datum volgt

Verlang je naar een diepere verbinding met jezelf, meer creativiteit en een scherper afgestemde intuïtie? Is het jouw doel om het maximale uit het leven te halen? Het activeren en ondersteunen van jouw Kundalini, je levensenergie, kan je helpen om blokkades en oude patronen te doorbreken en je volle potentieel te leven. De kracht van je eigen levensenergie is een geboorterecht dat je al bezit, maar waarvan we ons vaak niet bewust zijn.

In de aankomende sisterhood groepsessie creëren we een veilige omgeving voor heling, ondersteuning en transformatie. Waardoor de energie meer kan gaan stromen en jij je ware essentie kan ontdekken.

Wat zou je kunnen ervaren tijdens en na de sessie?
– Het voelen van je levensenergie die door je lichaam stroomt
– Een emotionele ontlading
– Helderheid over de richting van je leven
– Innerlijke inzichten en boodschappen
– Een staat van intense gelukzaligheid
– Verminderde stress en angstgevoelens
– Verhoogde intuïtie en creativiteit

Tijd 19.00 – 21.00 uur / Ticket €55,55 / Women only / Mel Joëlle

Kundalini KAP Kokos Beverwijk Yogastudio

KUNDALINI NRGY AWAKENING – nieuwe data volgt

Wat is Kundalini NRGY Awakening?

Heb je je ooit afgevraagd of er meer was in het leven? Of er meer in je zit? Of heb je een verlangen om je innerlijke bronnen aan te boren en volledig tot bloei te laten komen?

Kundalini NRGY Awakening is een energetische ervaring die je opnieuw verbindt met je ware essentie. Kundalini is een Indiaas woord dat staat voor onze Levenskracht (Prana, Chi, Qi) Het is de bron van ons leven die altijd bij je is geweest en je innerlijke thuis is.  

Wij hebben het potentieel om deze levenskracht op andere en diepgaandere manieren dan ooit tevoren te ervaren. Manieren die ons terugbrengen naar the joy of being alive.

Datum: zondagmiddag 14 mei start 14.30 uur
Paul & Nadia
Gratis parkeren / Prijs: €75

Ty Alexander Ecstatic Dance

ECSTATIC DANCE DJ MILLA LINNA – nieuwe data volgt

Ecstatic dance is a journey of expression, self-discovery and movement in a safe and sacred space.
We will start this Sunday evening with an opening circle guided by Ty Alexander and a cup of raw cacao. From there we slowly flow into intuitive movement.
Milla Linna is an ecstatic dance DJ from Finland who will create a gorgeous music set for us. We will dance barefoot, without talking, intuïtive on the waves of music….
Everyone is welcome on this magical dance journey. Dance your own dance.

Guidelines
– no talking
– no phone
– barefoot

Ticket: €23 including cacao

Date & time: June 11 from 18.00 – 22.00h

Elias Widukind Studio Kokos Beverwijk

MANTRA SINGING CIRCLE MET ELIAS – nieuwe datum volgt

Elias Widukind brengt de muziekwereld dichter bij ons: van traditionele medicijnliedjes uit Zuid-Amerika, tot volksmantra ’s uit de hoeken van Europa en creaties uit zijn eigen repertoire.

In deze middag nodigt hij je uit om diep in jezelf te duiken. Luister en zing mee! Play with free expression and reconnect with each other!

“By singing the relatively simple harmonies that are being used in the western mantra tradition and by singing the sentences repetitively, everyone is able to join. Privileged as we are, we are granted not only freedom of speech, but also freedom of sound.
Sounds of laughter, pleasure, rhythm and melody. And within this freedom an opportunity arises to join our forces and delight. To sing and sound together. We invite the mind to realize that the voice is in essence free from rules, free from boundaries, free from obligations.”

Muzikant: Elias Widukind
Tijd: 15.00 – 17.00 uur
Locatie: Yoga Studio Kokos
Ticket: €22

Yoga Studio Kokos

BEGINNERS WORKSHOP YOGA – nieuwe data volgt

Ben je nieuw met yoga en zou je graag wat meer achtergrond informatie willen dat is deze workshop iets voor jou. Ook als je al wat langer yoga doet kan het een verdiepende workshop voor je zijn.
In de workshop gaan we in op de basishoudingen die veel gebruikt worden, je leert waar ze voor zijn en wat ze je kunnen brengen.
Denk aan de warriors, een zonnegroet, het verschil tussen yin en yang. We gaan in op verschillende ademhalingstechnieken en ook zal ik je een klein beetje meenemen in de yoga filosofie en het achtvoudig pad van Patanjali.

Schermafbeelding 2023-05-14 om 10.25.28

ZELFLIEFDE RETREAT MET CHANTI – nieuwe data volgt

Ben jij die persoon die keihard werkt, er altijd staat voor anderen en nu zelf eens de liefde volledig wilt ontvangen? Heb je vaak het gevoel dat je het verkeerd doet of niet goed genoeg bent? Durf je eigenlijk nooit helemaal jezelf te zijn, omdat je bang bent dat de ander je dan niet leuk (meer) vindt?

Jij redt het wel alleen, dat hoef je niemand meer te vertellen, want dat heb je lang en breed bewezen. Jij staat je mannetje wel

Maar is dat wel wat je verlangt? Altijd maar aan en voor anderen paraat staan en jezelf en de wereld laten zien hoe goed je het allemaal alleen kan…

Of verlang je er ook naar om je nu eindelijk even helemaal te laten dragen?
En zelf eens de liefde volledig te ontvangen?

Dan is dit zelfliefde retreat echt iets voor jou!

Aanmelden gaat via Chanti

Yoga Studio Kokos Beverwijk Heemskerk Wijk aan Zee

HATHA YOGA & ASTROLOGIE – nieuwe datum volgt

De patronen die we zien aan de hemel, zien we ook terug in de natuur en onze ervaring. Astrologie is de symbolische taal die woorden geeft aan deze observaties en ervaringen. De beweging van de hemellichamen correspondeert al duizenden jaren met onze kalenders en seizoenen. Ook al lijkt Kosmische activiteit ‘ver weg’, in essentie is alles verbonden.

Zo boven, zo beneden, zo buiten, zo binnen. In deze les beoefenen we Hatha Yoga houdingen gebaseerd op de huidige astrologie en maanstanden, om die eenheid te belichamen.

Rosa de Boer is coach & astroloog, met een achtergrond in de Hatha Yoga, non-dualiteit en intuïtieve ontwikkeling. Met haar unieke werk maakt ze inzichtelijk welke patronen en cycli zich ontvouwen en moedigt ze mensen over de hele wereld aan in hun ware essentie te gaan staan.

‘Het is mijn missie om mensen te helpen hun magie te herontdekken, met vertrouwen hun unieke pad te volgen en zelfontwikkeling aan te gaan. Ik geloof dat dit innerlijke werk bijdraagt aan vergroting van zowel individueel als collectief bewustzijn. Het eindeloze bewustzijn dat reist door tijd en ruimte, telkens veranderend van vorm.’

Losse les: €15 of deelname met je membership of strippenkaart
Docent: Rosa de Boer
Data: zondagavond 20.00 – 21.15 uur
Locatie: Yoga Studio Kokos in Beverwijk