Weet je niet zo goed welke les bij jou past? Neem dan contact op via mail of telefoon.
Of boek een relax flow les, deze kan je als beginner altijd meedoen.

RELAX FLOW YOGA

Een manier van ontspannen bewegen voor alle leeftijden en niveau’s. De houdingen volgen elkaar in flow op samen met de ademhaling.
De lessen zijn een combinatie van kracht, ontspanning en rust met een focus op het loslaten van spanning in het lichaam.

YIN YOGA

Een langzame vorm van yoga met rustige houdingen. De houdingen worden voor langere tijd vastgehouden: drie tot vijf minuten. Op deze manier wordt het bindweefsel langzaam gerekt en gehydrateerd en blijven de gewrichten soepel.

YIN YANG VINYASA YOGA

Een yin yang vinyasa les richt zich op het versoepelen en versterken van bindweefsel en gewrichten. Het is een les waarin je zowel fysiek uitgedaagd wordt als geheel tot rust komt.

MANDALA FLOW

Laat je verassen door te bewegen in een Mandala (cirkel). Een Mandala flow les is vloeiend en creatief. De voorkant van de mat, is de achterkant en andersom. De flow haalt je uit je hoofd en brengt je terug in je lichaam.

SLOW FLOW

De slow flow is een wekelijks veranderende serie van houdingen waarin je mag vertragen om het lichaam te voelen zoals het is. De transitie van de ene houding naar de andere zal langzaam in elkaar overvloeien waarin er ruimte is om te onderzoeken.
Zachtheid en intensiteit tegelijkertijd. Geschikt voor zowel beginner als gevorderden.

VINYASA CORE FLOW

In deze Vinyasa Core yogales word je uitgedaagd om intense houdingen en de transities, met vriendelijke aandacht te ervaren. Yin en Yang houdingen vullen elkaar aan en worden ondersteund door je adem. Buik- en rugspieren vormen het uitgangspunt.

YOGA VOOR RUG, NEK & SCHOUDERS

Deze les is gericht op de wervelkolom, nek en schouders. De wervelkolom wordt in verschillende richtingen gedraaid en gestretcht. Ook werken we met de adem, om spanning in de spieren los te laten.