De volgorde van rust naar actie:

yin en yoga nidra (rustig) – yin yoga – yoga voor rug, nek en schouders – slow flow – relax flow yoga (medium) – yin yang vinyasa yoga – core flow (actie)

Weet je niet zo goed welke les bij jou past?

Neem dan vrijblijvend contact op voor een kennismakingsgesprek via mail of telefoon.

RELAX FLOW YOGA

Een manier van ontspannen bewegen voor alle leeftijden en niveau’s. De houdingen volgen elkaar in flow op samen met de ademhaling.
De lessen zijn een combinatie van kracht, ontspanning en rust met een focus op het loslaten van spanning in het lichaam.

YOGA VOOR RUG, NEK EN SCHOUDERS

Deze les is gericht op de wervelkolom, nek en schouders. De wervelkolom wordt in verschillende richtingen gedraaid en gestretcht. Ook werken we met de adem, om spanning in de spieren los te laten. We maken o.a. gebruik van een yoga strip en massage balletjes om het bindweefsel soepeler te maken.

SLOW FLOW (nieuw)

Een rustige les met langzame vloeiende bewegingen afgewisseld met houdingen die iets langer worden aangehouden. (Ook geschikt voor ouderen)

YIN YANG VINYASA YOGA

Een yin yang vinyasa les richt zich op het versoepelen en versterken van bindweefsel en gewrichten. Het is een les waarin je zowel fysiek uitgedaagd wordt als geheel tot rust komt.

CORE FLOW YOGA

De core flow is een combinatieles. Spierversterkende pilates oefeningen worden gecombineerd met houdingen die in een flow worden uitgevoerd. Het doel is om een stabiel en sterk lichaamscentrum op te bouwen.

YIN + YOGA NIDRA (nieuw)

Yoga Nidra brengt je in een staat van diepe ontspanning en is heerlijk voor het slapen gaan. In combinatie met een aantal yin houdingen, houdingen die voor langere tijd worden vastgehouden, is deze les echt om te relaxen.

YIN YOGA

Een langzame vorm van yoga met rustige houdingen. De houdingen worden voor langere tijd vastgehouden: drie tot vijf minuten. Op deze manier wordt het bindweefsel langzaam gerekt en gehydrateerd en blijven de gewrichten soepel.

YOGA DANS

Een mix tussen yoga en dans. Geen technieken of moeilijke houdingen maar vanuit een simpele warming-up naar dans. Een manier van bewegen waarbij de muziek je mee neemt. Vanaf september, eerstvolgende, data nog onbekend.