De volgorde van rust naar actie:

yoga nidra (rustig) – yin yoga – relax flow (medium) – slow flow – yin yang vinyasa – basic flow (actie)

Weet je niet zo goed welke les bij jou past? Neem dan contact op via mail of telefoon.

RELAX FLOW YOGA

Een manier van ontspannen bewegen voor alle leeftijden en niveau’s. De houdingen volgen elkaar in flow op samen met de ademhaling.
De lessen zijn een combinatie van kracht, ontspanning en rust met een focus op het loslaten van spanning in het lichaam.

SLOW FLOW

Een Slow Flow-les is licht en creatief, in een langzamer tempo en zachter dan een gemiddelde les. Houdingen worden over het algemeen langer vastgehouden en de overgangen tussen houdingen zijn iets langzamer. De zachtere aard van deze les is geweldig voor beginners, maar is ook geweldig voor gevorderde die zin hebben om te vertragen en dieper in hun beoefening te duiken.

YIN YANG VINYASA YOGA

Een yin yang vinyasa les richt zich op het versoepelen en versterken van bindweefsel en gewrichten. Het is een les waarin je zowel fysiek uitgedaagd wordt als geheel tot rust komt.

BASIC FLOW YOGA

De flow lessen zijn een aaneenschakeling van houdingen die verbinding vinden in de ademhaling. In de Basic Flow komen basistechnieken van diverse vormen van yoga aan bod en volgen de houdingen elkaar in een rustig, ritmisch tempo op. De flow lessen zijn een mix van stijlen, creatief en steeds weer anders.

YIN + YOGA NIDRA

Yoga Nidra brengt je in een staat van diepe ontspanning en is heerlijk voor het slapen gaan. In combinatie met een aantal yin houdingen, houdingen die voor langere tijd worden vastgehouden, is deze les echt om te relaxen.

YIN YOGA

Een langzame vorm van yoga met rustige houdingen. De houdingen worden voor langere tijd vastgehouden: drie tot vijf minuten. Op deze manier wordt het bindweefsel langzaam gerekt en gehydrateerd en blijven de gewrichten soepel.

YOGA DANS

Geïnspireerd uit de ecstatic dance heeft Pauline yoga dans ontwikkeld. Dansen op blote voeten, zonder te praten en helemaal vrij om te bewegen zoals jij dat voelt. Dus geen technieken, pasjes of moeilijke houdingen maar vanuit een simpele geleide warming-up naar vrij dansen. Een manier van bewegen waarbij de muziek je mee neemt op reis.
Eerstvolgende data nog onbekend.