Weet je niet zo goed welke les bij jou past? Neem dan contact op via mail of telefoon.
Of boek een relax flow les, deze kan je als beginner altijd meedoen.

RELAX FLOW YOGA

Een manier van ontspannen bewegen voor alle leeftijden en niveau’s. De houdingen volgen elkaar in flow op samen met de ademhaling.
De lessen zijn een combinatie van kracht, ontspanning en rust met een focus op het loslaten van spanning in het lichaam.

YIN YOGA

Een langzame vorm van yoga met rustige houdingen. De houdingen worden voor langere tijd vastgehouden: drie tot vijf minuten. Op deze manier wordt het bindweefsel langzaam gerekt en gehydrateerd en blijven de gewrichten soepel.

YIN YANG VINYASA YOGA

Een yin yang vinyasa les richt zich op het versoepelen en versterken van bindweefsel en gewrichten. Het is een les waarin je zowel fysiek uitgedaagd wordt als geheel tot rust komt.

MANDALA FLOW

Laat je verassen door te bewegen in een Mandala (cirkel). Een Mandala flow les is vloeiend en creatief. De voorkant van de mat, is de achterkant en andersom. De flow haalt je uit je hoofd en brengt je terug in je lichaam.

BALANCE

Balance is geschikt voor alle niveau’s maar wel wat pittiger dan de reguliere lessen. Het is een les met een combi van yoga, Pilates en tai chi oefeningen. De bewegingen op muziek maken je lichaam sterker en leniger. Door middel van inspanning vindt je ontspanning.

ECSTATIC DANCE

Intuïtief bewegen (dansen) op blote voeten, zonder te praten en helemaal vrij om te bewegen zoals jij dat voelt. Dus geen technieken, pasjes of moeilijke houdingen maar vanuit een simpele geleide warming-up naar vrij en intuïtief dansen. Een manier van bewegen waarbij de muziek je mee neemt op reis.
nieuwe datum volgt > zie agenda