Yoga Studio Kokos heeft een aparte praktijkruimte waar je terecht kan voor massages en verschillende behandelingen. Je kan een behandeling boeken door contact op te nemen met de desbetreffende behandelaar.

LOMI LOMI FLOW MASSAGE

Trek je terug om naar binnen te keren en jezelf onder te dompelen in een warm ontvangst. De uit Hawaii afkomstige lomi-lomi staat voor aanraking, betekenisvolle aanraking. Een massage, aanrakingsritueel geïnspireerd op de eindeloze afwisseling en deinende beweging van de oceaan. Een vloeiende en dragende massage waarbij het lichaam en ons zijn als 1 geheel gezien wordt en je naar een diepe staat van ontspanning gebracht wordt. Een viering van onze sensitiviteit!
Prijs vanaf €75

RELAX DEEP TISSUE MASSAGE (NL/EN)

Viktoriia gives several massages in Kokos. Deep tissue, relaxation, lymphatic & face massages. Prijs vanaf €65

AYURVEDISCHE MASSAGE

Bij een Ayurvedische massage draait het vooral om de kruiden olie die gebruikt wordt om het lichaam en zenuwstelsel te helpen met helen. De Ayurvedische massage wordt gegeven in onze heerlijke, warme maar vooral zachte ruimte. Een plek waar jij je compleet kan ontspannen en kan overgeven aan de massage!
Prijs vanaf €85

1 OP 1 / DUO BREATHWORK

“Een ademsessie kan je helpen om dieper te zakken in jouw lijf. De opgeslagen emoties komen aan de oppervlakte en mogen dan verwerkt worden. Jouw ademhaling vertelt je precies hoe het met je gaat. Tijdens een sessie kijk ik samen met jou wat jij nodig hebt om los te kunnen laten wat niet meer bij jou hoort. Zodat je weer contact kan maken met jouw authentieke zelf. Ademwerk is ook mogelijk in combinatie met een massage” Naf
Prijs €111 p.p. / icm een massage €149