Yoga Studio Kokos heeft per 1 september een aparte praktijkruimte waar je terecht kan voor acupunctuur, massages en lifestyle coaching. Je kan een sessie boeken via het online lesrooster of contact opnemen met de studio via 06 – 18 28 68 69.

Deze klassieke ontspanningsmassage brengt je in een diepe staat van ontspanning. Het verminderen van stress en het ontspannen van de spieren zijn wel de meest genoemde voordelen van klassieke massagetechnieken.

Acupunctuur is een behandelmethode uit de traditionele Chinese geneeskunde met als doel het herstellen van de lichaamsbalans en gezondheid. Hierbij worden er dunne naalden op acupunctuurpunten in het lichaam geplaatst. De behandeling is vrijwel pijnloos en wordt door de meeste zorgverzekeringen (deels) vergoed.

Deze vorm van coaching is geschikt voor iedereen die letterlijk en figuurlijk behoefte heeft aan meer energie, meer ruimte in het denken en in het lichaam wil ervaren, blokkades en weerstanden op wil lossen, beter wil slapen en zich wil leren ontspannen.

Tijdens een privé sessie zullen we werken met het lichaam door middel van adem en beweging. Bel om een afspraak in te plannen. Een sessie duurt 90 minuten en kost €80.

Een individuele yoga sessie duurt 90 minuten en bestaat uit een gesprek, yoga oefeningen, een ontspanning en een evaluatie. Door de combinatie van yoga en meditatie is het mogelijk om om te leren gaan met spanning en stress en het opbouwen van energie.

Een klankschaalmassage is een van de meest oude en unieke rituelen in de wereld. We bestaan voor 70% uit water en de geluidsgolven die de klankschalen voortbrengen laten jouw water trillen. Deze trilling kan een ontspannend en helend effect hebben.

De voetreflexologie is een heerlijke anti stress behandeling. Het is een drukpunt behandeling en massage van de voeten. Hierdoor wordt het zenuwstelsel in balans gebracht.