Yoga Studio Kokos heeft een aparte praktijkruimte waar je terecht kan voor massages en verschillende behandelingen. Je kan een behandeling boeken door contact op te nemen met de desbetreffende behandelaar.

LOMI LOMI FLOW MASSAGE

Trek je terug om naar binnen te keren en jezelf onder te dompelen in een warm ontvangst. De uit Hawaii afkomstige lomi-lomi staat voor aanraking, betekenisvolle aanraking. Een massage, aanrakingsritueel geïnspireerd op de eindeloze afwisseling en deinende beweging van de oceaan. Een vloeiende en dragende massage waarbij het lichaam en ons zijn als 1 geheel gezien wordt en je naar een diepe staat van ontspanning gebracht wordt. Een viering van onze sensitiviteit!
Prijs vanaf €75

CRANIOSACRAAL LICHAAMSWERK

Craniosacraal lichaamswerk gaat uit van het zelf herstellend vermogen van jouw lichaam. Het werkt bijna hetzelfde als bij een massage. Je hoeft er absoluut niks voor te doen. Jij mag gekleed liggen en ontvangen. Je laat als het ware je lichaam het werk doen. Jouw lichaam heeft een eigen tempo en ritme waarin het herstelt.
In een craniosessie, waarin je zo comfortabel mogelijk op de behandeltafel ligt, ontvang je stille aanrakingen. Daarmee wordt bedoeld van handen die stil liggen op specifieke plekken op je lichaam, soms nauwelijks voelbaar. En jouw lichaam doet het verdere werk.
De zachte werkwijze van cranio biedt diepe fysieke ontspanning, mentale frisheid, een geaard gevoel, emotionele opruiming en energetische doorstroming.

Prijs vanaf €60 / Sandra Zappeij

RELAX DEEP TISSUE MASSAGE (NL/EN)

Viktoriia gives several massages in Kokos. Deep tissue, relaxation, lymphatic & face massages. Prijs vanaf €65

1 OP 1 / DUO BREATHWORK

“Een ademsessie kan je helpen om dieper te zakken in jouw lijf. De opgeslagen emoties komen aan de oppervlakte en mogen dan verwerkt worden. Jouw ademhaling vertelt je precies hoe het met je gaat. Tijdens een sessie kijk ik samen met jou wat jij nodig hebt om los te kunnen laten wat niet meer bij jou hoort. Zodat je weer contact kan maken met jouw authentieke zelf. Ademwerk is ook mogelijk in combinatie met een massage” Naf
Prijs €111 p.p. / icm een massage €149

TRANSFORMATIE SESSIE

We worden volmaakt, heel en compleet geboren. En zijn in essentie liefdevolle wezens waar de levensenergie doorheen stroomt. Gaandeweg leren we dingen aan van de mensen om ons heen en worden we gevormd door ervaringen die we meemaken. Hierdoor kan het zijn dat de stroom van levensenergie geblokkeerd raakt en levenskracht verdwijnt.
Tijdens een 1 op 1 transformatie sessie gaan we samen onderzoeken waar de energiestroom in jou geblokkeerd is. Een klacht kan zich op meerdere lagen laten zien, zowel fysiek, emotioneel, spiritueel of mentaal. In deze sessie werken we op al deze lagen, zodat we bij de kern komen.
Prijs € 165,-, een sessie duurt ongeveer 1,5-2 uur